29 Kasım 2010 Pazartesi

Deborah 24 Ore Eyeliner Pen



Ürün hakkında firmanın açıklamasını arattım ama tüm çabalarımın sonucunda malesef ki bulamadım.Bu yüzden bu kutsal görev bana düşüyor.. :)

Eyeliner lar makyajımda vazgeçilmezimdir, özellikle önemli günlerde mutlaka gözkalemindense eyeliner çekmeyi tercih ederim.Bir çok kişi kalemlerin daha doğal ve buğulu durduğunu söylüyor evet katılıyorum ancak bana göre keskin hatlarda oldukça cezb edicidir.Ben nedense herkesin daha çok zorlandığı likit eyelinerleri yani fırçalı olanları daha güzel sürüyorum kalemlerde daha başarısızdım,şimdi ikisindede iddialıyım.Bundan önceki eyeliner pen deneyimim ürünün müthiş derecede kötü olup tam anlamıyla hayal kırıklığıyla sonlanmıştı (bir başka yazımda paylaşacağım) burdan şunu anlıyorum ki bizler için en doğru ürünü seçebilmek gerçektende çok önemli.Deborah eyeliner'a gelince ben gerçekten çok beğendim incecik bir ucu var ama ister kalın ister çok ince tercih edebiliyorsunuz ben eyeliner ı biraz yoğun seviyorum o yüzden incecik çekmem tabi tarz meselesi :) ve Deborah acaip kalıcı bir ürün elime denediğimde ıslak mendillerle bile zor çıkarttım yani oldukça kalıcı ve özel gün makyajında çok ama çok işinize yarayacak,güzel bir siyahı var ben ürünü oldukça sevdim ve memnun kaldım fiyat konusuna gelince 20-25 TL arası olması gerekiyor. Son söz olarak cosmo shoplarda mutlaka denenmesi gereken bir ürün..


S & S
Paylaş

3 yorum:

Buket Poyraz dedi ki...

Merhaba..
Chanel Giveaway'i siz kazandınız.. :))) Tebrik ederim.. en yakın zamanda adress bilgilerinizi mail adresime gonderireseniz hediyenizi hemen kargoya verecegim :)) Gule gule kullanın..

http://buketpoyraz.blogspot.com

pinkandsugar@gmail.com

adriana1983 dedi ki...

ayhhh! bu ne güzel bir haber böyle S&S haber verdi tepkim:
-hadi ya gerçektenmi?
aaaaaa o çok güzel bişeydi yaaa!
Oldu
çok teşekkür ederim canım ;)

ŞİMA dedi ki...

ben de bu eyelınerden kullannıyorum hem cok guzel hem hıc bozulmuyor ve hafıf gozu yormuyor ustelık kolay suruluyor bı suru marka denedım sımdıye kadar ve dunya para verdım bence en guzelı buldum deneyın pısman olmazsınız!!!!!!!

Yorum Gönder