14 Kasım 2010 Pazar

Lansinoh Türkiye Ödüllendirildi!


26 yıl önce, bebeklerini anne sütü ile beslemeye karar vermiş olan annelere ve ailelere destek olmak amacıyla yine bir emziren anne tarafından kurulan Lansinoh’un, sağlıklı nesiller için anne sütünün önemi konusunda farkındalık yaratmanın sorumluluğunun bilincindedir.
Türkiye Ofisi’nin kuruluşundan bu yana gerçekleştirmiş olduğu anne sütüyle besleme ve beslenmeye dikkat çeken sosyal sorumluluk aktiviteleri ile dikkat çeken Lansinoh Laboratuvarları, bu sene Türkiye Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından ödüle layık görüldü.
Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen KSS Pazaryeri Etkinliği’ne Avea, BP, Carat Medya, Coca-Cola, Doğuş Otomotiv, Garanti Bankası, HSBC, İncekara Holding, Intel, Lansinoh Laboratories, TEB, Visa Europe, Vodafone, Yüksel İnşaat ve Shell & Turcas Petrol’ün yer aldığı toplam 15 şirket katıldı ve etkinlik sonunda şirketler tarafından sunulan en iyi 5 kurumsal sosyal sorumluluk çözümü seçilerek ödüllendirildi. “Sağlıklı Nesiller için anne sütünün öneminin farkındayız” başlıklı projesiyle dördüncülük ödülünü alan Lansinoh Laboratuvarları, anne sütüyle besleme ve emzirme konusunda, 2010 Emzirme Haftası’nda düzenlediği farkındalığı arttırıcı etkinlikleriyle büyük beğeni topladı. Lansinoh Laboratuvarları adına ödülü Lansinoh Türkiye Ürün Müdürü Işık Taçoğlu, proje ortakları Leileo Mom&Baby’nin yaratıcısı Zeynep Ersöz ve Emzirme Reformu Manifesto’sunun yaratıcıları http://www.blogcuanne.com/ ‘un yazarı Elif Doğan ve http://www.calisangebe.com yazarı Simge Alhan ile birlikte Hollanda Başkonsolosu Onno Kervers’in elinden aldı. Hollanda İstanbul Başkonsolosu Onno Kervers, Lansinoh’u projelerinin sürdürülebilir olması açısından kutladı ve “Türkiye’de anne sütüyle beslenmeye dikkat çekmek için önemli bir adım” olarak yorum yaptı.
Paylaş

0 yorum:

Yorum Gönder