10 Kasım 2010 Çarşamba

Carolina Herrera 212 Sexy



Bu parfümün kadını insanları en ufak bir çaba harcamadan zarif bir basitlikle kendine çeker. Canlı, hayat dolu ve mutlu hisseden her kadına uygundur. Üst notalarda satenimsi turunçgil, pembe biberin ılıklığı ile harekete geçen bergamutla karışır. Orta notalarda gardenya ve sardunya yavaş yavaş kendilerini hissettirmeye başlarlar. Pamuk helvanın lezzetli aromasının baştan çıkarıcı vanilya ile buluştuğu, sandal ağacının baharatlı izleri ve misk’in gizemli şehvetinin oluşturduğu kalıcı etki ise temel notaların derinliği ve sıcaklığı ile yaratılır. 212 Sexy büyülü bir deneyim... Siz yine aynı sizsinizdir, ancak büyülü bir şekilde güçlenirsiniz.


Tasarımcıların yorumunu bir kenara bırakıp bir parfüm tutkununun yorumlarına geçersek ;

212 sexy o kadar uzun bir zamandır ismini duyup merak ettiğim bir parfümdü ki anlatamam nedense bir türlü deneyip alamamıştım.Radikal bir kararla kullandığım tarzlardan çok başka olan bu parfümü almaya karar verdim hemde deneyip tenimle uyumunu keşf ettikten bir gün sonra, tabi o bir gün sürekli bileğimdeki kokuyu içime çekmekle geçti.

Açıkçası iddalı bir parfüm biraz tatlı bir koku, çokta hafif sayılmaz ama insanı çeken birşey var bir kez koklayınca sürekli o kokuyu duymak istiyorsun daha sürdüğümün ilk günü alışveriş merkezinde yanımdan geçen bayanların "ayhh harika bir koku" diye fısıldaştığını duydum tabi ki parfüm çok tensel birşeydir herkesinde beklentisi farklıdır ama belki sizde bir değişiklik yapıp bir süre farklı kokmak istiyorsanız ve cesaret edemiyorsanız 212 sexy yi denenecekler listenize alın derim...


S & S
Paylaş

0 yorum:

Yorum Gönder