11 Aralık 2010 Cumartesi

Maybelline Volume Express The Falsies Mascara




Maybelline Volume Express The Falsies Mascara - Takma Kirpik Etkili Maskara
Sürdüğünüz anda takma kirpik etkisi meydana getiren yeni maskaranız, dolgun, koyu, uzun ve kıvrımlı kirpikler sağlar. Boşlukları kirpik var gibi kaplar ve dolgunlaştırır. Pro-keratin ve fiberli formül kirpiklerdeki boşlukları kavrar ve dolgunlaştırır. Yoğun ürün uygulaması tüm kirpikleri kökten uca kavrar. Tek tek ayrılmış dolgun kirpikler sağlar. Esnek yapılı yepyeni kavisli fırçası her boşluğu kirpik varmışçasına tamamen doldurur.
Çok tatlı ambalaj rengine sahip Maybelline mascarayı nihayet tanıtma fırsatı buldum :) İlk çıktığında oldukça ilgimi çeken bir üründü ancak Maybelline 'in o kadar çok mascarası var ki hangisini alacağıma karar veremediğim için farklı markadan bir mascara seçip arada kalmaktan kurtulmuştum.Ama sanırım birşey çok dikkatimi çekince ondan uzun süre uzak durmayı başarabilen biri değilim,özellikle kozmetik söz konusu olunca seve seve bir boyun eğiş söz konusu..Gelelim "Maybelline Volume Express The Falsies Mascara"ya ; Maybelline standında tekrar uzunca bir araştırma yaptıktan sonra diğer dikkatimi çeken ürünleri bir kenara bırakarak fuşya mascarayı seçtim,açıkçası hiçte pişman olmadım,beklediğimden çok daha memnun kaldım.Ben kirpik kıvırtıcıda kullanıyorum onunla birlikte fırça eğimindende anlaşılacağı gibi gerçekten iyi kıvrımlar meydana getiriyor,dolgunluk hissi mükemmel ama kalıp halinde kalmıyor,uzatma oranıda oldukça iyi.Reklamındaki gibi abartılı bir takma kirpik etkisiyse tabiki yok ancak şunu fark ettim"doğal, abartısız" takma kirpikler gibi durdu bende,yaklaşık bir aydır kullanıyorum topaklanma sorunuylada karşılaşmadım doğru kullanış biçimiyle..Bitince yenisini alırmıyım ? -Evet kesinlikle alırım derdim ama zaten aldım 2.sinide, çok memnun kaldım bence denenmesi gereken bir ürün benim tüm beklentilerimi karşıladı ,üstelik fiyatıda 15 TL gibi çok cüzi bir rakam. :)
S & S
Paylaş

4 yorum:

Unknown dedi ki...

waterproof mu acaba merak ettm:)

adriana1983 dedi ki...

Waterproof değil :) Ben nedense Waterproof mascaraları bir türlü sevemedim özellikle en iyi temizleyiciyle silsem bile kirpiklerimde aşırı dökülme oluyordu , bu yüzden eğer dalgınlıkla almıyorsam normal mascaraları tercih ediyorum,ama şunu söyleyebilirim nişan makyajımda kullanmıştım tabi düğün makyajı değil ağlama filan olmadı ama saatler sonra bile kirpiklerim çok iyi görünüyordu :)

s&s

Unknown dedi ki...

kesinlikle bende waterproof tercih etmiyorum onu çıkaracam derken çoğaltmaya çalıştığım kirpiklerimi üçer beşer feda etmek hiç mantıklı gelmiyor bana da:) o zaman almamam için bir sebep yok deneyecem bu rimeli teşekürler aydınlattığın için cnm bak ışıl ışıl oldum:)

adriana1983 dedi ki...

Rica ederim önce, kozmetik mağazasında denemeni tavsiye ederim,umarım seninde beklentilerini karşılar :)

S&S

Yorum Gönder