19 Ocak 2011 Çarşamba

Ulaşılması Güç Lüks Aksesuarlar

. Donna Karan New York Bird of Paradise gladyatör sandaletler 1.390 dolar değerindeki bu mavi, seksi gladyatör sandaletler en favori lüks eşyalarımız arasında…


Pippa Small 22K altın ve taşlarla süslü tavus kuşu şeklinde bileklik Lüksün görsel olarak karşılığı bu olsa gerek. Tavus kuşunun görkemli görünümü ve altının lüksünü bir araya getirince ortaya bu mükemmel tasarım çıkıyor. Pippa Small’ın bu muhteşem tasarımı ise 22.500 dolar.




Balmain işlemeli kırmızı deri ceketLüks bir şeylere sahip olmak istiyorsanız, paranızı harcamak için bundan daha şık bir şey düşünemiyoruz. Biz 10.435 dolarlık bu ceketi dilek listemize ekliyoruz. Belki bir gün…



Mark Davis 18karat Altın ve vintage bakalit piramit yüzük Kocaman, renkli ve olabildiğine cool. Brooklyn kökenli tasarımcı Mark Davis’in tasarladığı bu mükemmel, lüks yüzüğü almak isterseniz, 4.250 doları gözden çıkarmanız gerekiyor.


Christian Louboutin Sweet Charity çantaLouboutin’i tasarladığı muhteşem stilettolarla zaten tanıyorsunuz fakat çantaları da muhteşem. Bu çantayı gece ve gündüz kullanabilirsiniz, üzerindeki şerit halinde dizilmiş taşlarla da çok şık. Bu çantanın fiyatı ise, 2.695 dolar.




Cartier pırlanta yüzükBu muhteşem tasarımlı yüzüğün fiyatını ancak siparişi verdiğinizde alabiliyorsunuz.


VBH My Precious portföy çantaTelevizyon dizilerinde en çok rastladığımız çantalardan biri bu clutch şu anda. Şık biçimi, egzotik materyalleri ve sade renkleriyle her şeye uyum sağlayabilir. Tabii bu çantayı alabilmek için ilk önce 1.950 liradan vaz geçmek gerekiyor.




Philippe Audibert parmaksız eldivenlerBu eldivenlerle Karl Legerfeld veya Michael Jackson gibi görünebilirsiniz. Bu eldivenlere sahip olmak içinse 1.170 dolardan vazgeçmeniz gerekiyor.





Roger Vivier Nouvelle Vague topuklu ayakkabılar Ocak ayı için hasır garip bir tercih gibi görünebilir, özellikle de kış ayları için deri ve süet bu kadar popülerken. Fakat bu ayakkabının minimalist kıvrımları ve açık burnuyla çok şık ve dikkat çekici. Ne fazlasıyla sahil ayakkabısı gibi, ne de çok sıkıcı ve klasik görünüyor. İkisinin arasında bir yerde. Bu ayakkabının fiyatı ise; 4.250 dolar.





Solange Azagury Patridge tasarımı yüzük Nişan yüzüğü olarak tasarlanmış bu muhteşem yüzüğün fiyatı 19.800 dolar.




Victoria Beckham zincir saplı krokodil çanta Son zamanların favori tasarımcılarından Victoria Beckham, çanta tasarlama işinde de ne kadar becerikli olduğunu gösterdi ve sahip olduğumuzu hayal ettiğimiz şeylere bir yenisini daha ekledi, 10.850 dolar değerindeki bu çanta…





Anita Ko kanatlı küpelerBu küpeleri kulağınıza taktığınızda müthiş görüneceğinden hiç şüpheniz olmasın. İşin kötü yanı şu ki, bunları kulağınıza takmak o kadar kolay olmayacak. 18 karatlık pırlantalarla süslenmiş beyaz altından bu küpelerin fiyatı 4.815 euro.





Alexander McQueen kristal işlemeli, fermuarlı bootie 1.135 dolara satın alınabilen bu mükemmel bootilere bayılıyoruz. Gizli platformları, sivri topuklarıyla çok seksi ve dikkat çekici.






Louis Mariette renkli kristallerle süslü taçBir taca en fazla kaç para verirsiniz? Eğer ben 190 euro’yu gözden çıkartırım diyorsanız, Louis Mariette tasarımı bu tacı almayı düşünebilirsiniz.




Solange Azagury-Partridge dudak şeklide yüzük.Bu yüzük size çok sevimli gelebilir fakat beyaz altından yapılmış ve yakutlarla süslenmiş bu lüks yüzüğün fiyatı tam tamına 25.258 euro.




Gucci pırlantalı saatLüks aksesuarlardan bahsedip de saatleri anmadan olmaz. Gucci’nin timeless koleksiyonundan bu zamansız saatin, kadranı pırlantalarla işli ve çok şık. Almak isteyenler için fiyatı ise 2.197 euro.



Oscar De La Renta kristal işlemeli kolye Sahip olmak istediğimiz başka bir lüks aksesuar. Oecar De La renta tasarımı bu şık ve parıltılı kolyeye sahip olmak ne kadar hoş olurdu… Fakat bu kolyenin maliyeti ne yazık ki 1.614 euro.



Ray-Ban Aviator güneş gözlükleriResimde gördüğünüz bu güneş gözlüğü 22 ayar altınla polarize edilmiş. Bunun size güneşten korunurken nasıl bir faydası olur bilmiyorum ama lüks sevenlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağı kesin. Bu gözlüğün fiyatı ise 425 euro.

















Paylaş

0 yorum:

Yorum Gönder