5 Şubat 2011 Cumartesi

Ikea Alışverişim

(Resmi büyütmek için üzerine tıklayınız )
Şu sıralar kozmetik ve giyim alışverişimi azaltıp ,çeyiz alışverişime ağırlık vermiş durumdayım. Ama planlı programlı gitmiyorum ,birşeyi  alma niyetine girdiysem onu tam anlamıyla araştırıp gerçekten beğendiğim birşeyi bulana kadar bekliyorum bu bekleme sürecindede asla aklımda olmayan birşeyi alabiliyorum :) Uzun zamandır şık sofralar kurmak için amerikan servislerindeydi gözüm,aradığımı bulamayınca hedef değiştirip bu isteğimi unutmuştum ,geçen nişanlımla Ikea'yı gezerken fotoğrafta görmüş olduğunuz Amerikan servisleri beyaz masa üzerinde şık bir şekilde sunulmuştu ikimizde çok beğendik tabi ben aklımın bir köşesine yazdım,annemle tekrar gittiğimdeyse alt kattaki reyonuna ulaşıp 2 kişilik baş başa yemeklerde masamı güzelleştirecek bir detay olarak 2 tane aldım, belki bu seriyi 6  taneye çıkartabilirim ,tabi bu sırada görüp yine vurulacağım bir modelle karşılaşmazsam..Amerikan servislerimi aldıktan sonra dolaşırken gözümün ikide bir takıldığı silikon buz kalıplarının yanına karşı konulmaz bir şekilde gidip en beğendiğimi seçerken buldum,aslında kalp figürlü eşyalarım pek yoktur ama bu kırmızı buz kalıbını çok beğendim içinde kalp şeklinde buzlar dolaşan bir meyve suyunu içmek bence çok keyifli olacak :) değişik renkleri ve desenleride var, yanılmıyorsam 5 çeşitten oluşuyordu,aldıklarımla gezerken bu kezde cam ürünler reyonunda kendimi kaybettim bende kadeh takıntısı var, normal bardakları nedense pek sevmiyorum çeyizime misafirlik ve günlük olmak üzere 4. kadeh setimi almış bulunmaktayım :) Bu dev kadehlerimi günlük kahvaltı masalarında ve günlük yemeklerde kullanmak için aldım bu yüzden 6'lı bir setin yeterli olacağını düşündüm hemde  Ikea'nın cam konusunda profesyonelliğini test etmiş olurum ,cam kalitesini bilemiyorum aldıktan sonra çizildiğine dair bir olumsuz yorum duydum ama umarım benim kadehlerim çizilmez. Model seçeneklerine gelincede çok hoş modelleri var ve dışarıya göre fiyatları bana  uygun geldi.. Sizlere fikir olması amacıyla hatırladığım kadarıyla ürünlerin fiyatlarını yazıyorum.. Buz kalıbı 3,5 - 4 TL, Amerikan servis (adedi) 5,5 - 6 TL,  Kadehler (6'lı) 12,5- 13 TL..Bir başka  çeyiz alışverişi yazımda buluşmak dileği ile ayrıca Ikea'nın cam serisini özellikle bardaklarını kullanan blog dostlarım varsa yorumlarını rica ediyorum... :)

S&S
Paylaş

6 yorum:

Adsız dedi ki...

ikeanın üzerinde ağırlık olan siyah masaüstü peçetelikleri çok güzel tavsiye ederim..almadım ama almayı düşünüyorum..8 tl mi neydi fiyatı da..
aldıklarını güzel günlerde kullanman dileğiyle..

adriana1983 dedi ki...

Öncelikle teşekkür ediyorum :) Benimde çok dikkatimi çekmişti o peçetelikler fiyatını 6-8 Tl arası olarak hatırlıyorum :) Tek sorun renk seçeneği olmamasıydı, genellikle aldığım şeyleri açık ahşap tonlarında aldığım için masamda uyumlu olmayacağını düşünmüştüm ama açık rengini Ikea veya başka bir yerde bulursam kesinlikle o modeli tercih edeceğim :)

S&S

Adsız dedi ki...

haklısın:)bende renk seçeneğinden dolayı almamıştım canım..

adriana1983 dedi ki...

O halde farklı renklerini bulursak birbirimize haber veririz :)

S&S

uğurböceği dedi ki...

hayırlı olsun.güzel günlerde kullan

adriana1983 dedi ki...

Teşekkür ederim Uğurböceği :)

S&S

Yorum Gönder