1 Şubat 2011 Salı

Fruttini-Strawberry Starfruit Body Sorbet

Tatlı severlere özel, doğal çilek ve yıldız meyvesi özleri ile cildinize bakım yaprken ruhunuzu da besler. B3, B5, C vitaminleri ve mineraller içerir. Cildinizi nemlendirir, ipeksi bir yumuşaklık ve parlaklık verir.(Resimleri incelemek için üzerine tıklayınız)
Fruttini markalı ürünleri kullandıkça ,aslında denedikçe diyebilirim,sizlerle paylaşma isteğimde gerçek bir artış hissediyorum. Birşeyleri cosmoshoplar'da görüp  keşf etmek istediğimde ilk aklıma gelen şey burada sizinle paylaşmak ve ürünleri merak eden blog dostlarıma tanıtmak oluyor :) Tabi keşke hep olumlu sonuç alsakta güzel şeyler paylaşıp yazabilsek ancak bazı ürünler bizi hayal kırıklığına uğratabiliyor,onlarıda tüm gerçekliğiyle yazmanın  blog okuyucularını o ürünü almaktan uzaklaştırmaktan çok ,daha temkinli yaklaşmayı sağladığına inanıyorum. Fruttini ürünlerine gelince kullandıkça memnuniyetim artıyor memnuniyetim arttıkça daha farklı ürünleride deneyip karşınıza çıkıyorum. :)Bu günkü  tanıtımımız "Fruttini-Strawberry Starfruit Body Sorbet /Fruttini -Çilek ve Yıldız Meyvesi Aromalı Vücut Kremi"    Kremin şahane jöle kıvamında şeffaf bir yapısı var,rengi gerçekten çok güzel ,kıpır kıpır insana enerji veriyor.Üstelik ışıltıyı çok seven ben ,ürünü incelerken üzerindeki yazıda "cilde parlaklık verir "ibaresini çok ciddiye almamıştım .Taki koruyucu folyoyu açana kadar..İçerisinde milyonlarca minik simler gümüş ve eflatunumsu ışıltılarla göz kırpıyor, özellikle  sürüldüğünde dekoltede muhteşem durduğunu söylemeliyim tabiki tüm vücut için kullanılan bir krem.Çilek severler için ,çok yoğun bir kokuya sahip olduğunu söylemeliyim ama direk çilek kokusunu farklılaştıran içindeki yıldız meyvesi olmalı, yıldız meyvesini biraz araştırınca şu ana kadar bu krem sayesinde ilk kez duyduğum Tropical bir meyve olduğunu anladım, içerisinde A ,C ve  B  vitaminleri bulunuyor.Kremi teninize daha ilk sürdüğünüz anda bile verdiği yumuşaklık etkisini anlatabiliyorsunuz,ciddi bir nemlendirme sağlıyor ,kokusu yoğun olduğu kadarda oldukça kalıcı gerçek meyve aşıklarına hitap eden bir krem ,aslında krem demek haksızlık olur bu ışıltılı jel kıvamında ki mucizeye...Ürün  500 ml 'lik kocaman bir ambalaj içerisinde bizlere sunulmuş ,Fiyatı  17 -19.90 civarında online olarak  http://www.nepazar.com/ bizleri bekliyor. Ve ben alışverişimi kendim yapmalıyım elimde poşetlerle eve dönmeliyim diyenlerdenseniz İstanbul, Ankara, İzmir, Trabzon, Mersin, Eskişehir ve Adana'da Douglas mağazalarından bu lezziz ürünlere ulaşabilirsiniz..Sizlere tanıtacağım birkaç ürün daha sırada bekliyor ancak en doğru tanıtımı yapabilmek için bir kaç kez kullanmayı uygun görüyorum son testleride atlattıktan sonra yeni yazılarımda buluşmak dileği ile... 

S&S
Paylaş

2 yorum:

BanuMRG dedi ki...

Ben bu ürünü yazın yanık ten üzerine kullanmaya başlamıştım. İnanılmaz bir ışıltı veriyor vücuda. Birde vücut spreyini almıştım, ikisi birlikte olunca kokusu daha da kalıcı oluyor.

adriana1983 dedi ki...

Aslında söylediğiniz gibi bronz tende gerçekten çok güzel durur,vücudu nemlendirme kapasitesi oldukça etkili olduğu içinde hem güzel görünürken hemde vücut bakımını ihmal etmemek adına yazlarında gözdesi olacak bir ürün.. :)

S&S

Yorum Gönder