16 Kasım 2013 Cumartesi

Watsons Çalışanlarından Anlamlı Koşu

WATSONS İYİLİK PEŞİNDE KOŞUYOR
YeniLogo.jpg görüntüleniyor



Watsons çalışanları, 17 Kasım Pazar günü düzenlenecek Avrasya Maratonu’nda,Türkiye'nin ilk ve tek Yardımseverlik Koşu Grubu Adım Adım Oluşumu ile birlikte TEGV’e destek için koşuyor.
avrasya.jpg görüntüleniyor
Her adımlarını, Van depreminin ardından eğitimleri aksayan çocuklara destek için atacak olan Watsons çalışanları, düzenledikleri Yardımseverlik Koşusu'yla Van Erciş’te TEGV bağışları ile inşa edilen TEGV Öğrenim Birimi’nin işletme giderlerine destek olacak. 

Watsons çalışanları, tüm tanıdıkları ile paylaştıkları Bağış Çağrısı mektupları ile herkesi çocuklarımızın eğitimi için bağış yapmaya ve bu koşuya destek olmaya davet ediyor.   
Web:                   www.watsons.com.tr
Facebook:         www.facebook.com/watsonsturkiye
Twitter:             www.twitter.com/watsonsturkiye
Youtube:           www.youtube.com/watsonsturkiye
Instagram:        www.instagram.com/watsonsturkiye
Foursquare:     www.foursquare.com/watsonsturkiye
Vine:                     @watsonsturkiye

Editör'e Not
Watsons Hakkında
A.S. Watson Group’un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 3600’den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons’larda, zevkli ve eğlenceli bir mağaza konsepti içinde kozmetik, kişisel bakım ve onları tamamlayan yenilikçi ürün gruplarından 25.000’i aşkın ürün her hafta tüketici ile buluşmaktadır.
Watsons Türkiye, 40 şehirde yer alan mağazaları ile Türkiye’nin lider güzellik ve bakım ürünleri zinciridir. 900’den fazla Watsons personeli ile sunduğumuz ürünler ve hizmetler yardımıyla müşterilerimizin hayatında pozitif bir fark yaratmayı hedefliyoruz.

A.S. Watson Group Hakkında
Dünya çapında haftada 27 milyon müşteri, A.S. Watson Group’un faaliyet gösterdiği 33 pazarda alışveriş yapmanın keyfini yaşıyor. A.S. Watson Group, perakende formatları, perakende markaları ve coğrafi yaygınlığı ile dünyanın en geniş perakende portföylerinden birine sahiptir. Küresel olarak, 100.000  çalışanı olan Grubumuz, aynı zamanda, Hong Kong’da yerleşik olan ve dünyaca tanınan Hutchison Whampoa Limited üyesidir. Hutchison Whampoa limanlar ve ilgili hizmetler, emlak ve oteller, perakende, enerji, altyapı yatırımları ve telekomünikasyon alanlarında 52 ülkede faaliyet göstermektedir.

A.S. Watson Group:

•  33 pazarda 20 perakende markası ile yer aldığı 10,000’den fazla  mağazası ile dünyanın en büyük uluslararası sağlık, güzellik ve yaşam tarzı perakendecisidir.

 Watsons markası ile Asya’nın lider sağlık ve güzellik perakendecisidir. Watsons, 3500’den fazla mağaza ve 900’den fazla eczane ile Çin(Çin, Hong Kong, Tayvan ve Macau), Singapur, Tayland,  Malezya, Filipinler, Kore, Endonezya, Ukrayna ve Türkiye dahil 12 pazarda faaliyet göstermektedir.

• Avrupa’nın en büyük lüks parfümeri ve kozmetik perakendecisi olarak 1600’ün üzerinde mağaza ile 16 farklı pazarda yer almaktadır. Bu mağazalar Marionnaud, ICI Paris XL ve The Perfume Shop adlı 3 perakende markası altında operasyonlarını sürdürmektedir.





A.S. Watson Grubu ve markaları hakkında daha detaylı bilgi edinmek için:   www.aswatson.com
           
Paylaş

0 yorum:

Yorum Gönder