3 Kasım 2013 Pazar

‘’ MEET MR. BONES ‘’ “İskeletimle tanışın”



KIEHL’S
&
BİR DİLEK TUT DERNEĞİ, MAKE-A-WISH® TÜRKİYE

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
Kiehl’s 2013 yılında tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de ilk kez çok özel bir proje ile çocukların dileklerini gerçekleştiriyor.
YöntemPR danışmanlığında Kiehl’s adına alanlarında başarıları ile tanınmış 9 ünlü ismi “Meet Mr. Bones” projesine destek vermeleri için aynı çatı altında buluşturdu.
Bilindiği üzere en önemli misyonu dünyanın neresinde olursa olsun, bulunduğu topluma katkıda bulunmak olan Kiehl’s, Sosyal Sorumluluk Projelerini tüm dünyada Çocuk, AIDS ve Çevre başlıkları altında topluyor.
Amerika’da Alicia Keys’in ve “Keep A Child Alive” Vakfı’nın önderliğinde düzenlenen ‘’Meet Mr.Bones” isimli Sosyal Sorumluluk Projesinin Türkiye ayağında Kiehl’s bu sene  Carole Hakko başkanlığındaki Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye ile  çalıştı.
Meet Mr. Bones
Başta Derin Mermerci,  Engin Altan Düzyatan,  Hakan Öztürk,  Hilal Kosif,  İzzet Çapa,  Özge Özpirinçci,  Şebnem Işık, Tamer Yılmaz ve Tuvana Büyükçınar Demir olmak üzere kendilerine Kiehl’s tarafından teslim edilen Mr. Bones’ları içlerinden geldiği gibi tasarlayan ünlüler yaratıcılıklarını bu kez de hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştirmek için gösterdiler.
Ünlüler tarafından özenle tasarlanan ve farklı bakış açıları ile hayat bulan MR. Bones iskeletlerini tanıtmak amacı ile tek tek kamera karşısına geçti.
Çocukların dileklerini gerçekleştirmek için özenle tasarlanan ve farklı bakış açıları ile hayat bulan MR. Bones iskeletlerini tanıtmak amacı ile 9 ünlü isim, Türkiye’nin en başarılı fotoğrafçılarından biri olan ve aynı zamanda projeye iskeletiyle de katkıda bulunan Tamer Yılmaz’ın objektifine poz verdiler.
Projenin son etabında çocukların dileklerinin hayat bulabilmesi için gerçekleştirilecek bağış gecesinde Mr. Bones’ların satışından ve Kiehl’s Gece Bakım İksiri Midnight Recovery Concentrate’nin satışından elde edilecek gelir Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye’ye bağışlanacaktır. Ayrıca Kiehl’s müşterileri  Kiehl’s mağazalarında Meet Mr. Bones projesine destek olarak bir çocuğun daha dileğinin gerçekleştirilmesine katkıda bulunabileceklerdir.

Bu projeye başta destek veren ünlülere, basın kuruluşlarına ve emeği geçen herkese teşekkür etmeyi bir borç biliriz.

Editöre Not:

MR. BONES KİMDİR?
Mr. Bones, Kiehl’s tarihinin çok önemli bir parçasıdır. Kendisi tüm dünyada, her Kiehl’s mağazasında bulunur ve Kiehl’sin eczacılık köklerini, kişiye özel servisi ve medikal araştırmalardaki uzun, bilimsel geçmişini temsil eder. Kiehl Eczanesi’nin var olduğu zamanlarda, müşterilere sunulan cilt ve saç bakım formüllerinin yararları bu gerçek insan boyutlarındaki iskelet üzerinden anlatılmaktaydı. Bugün de Mr. Bones, Kiehl’s mağazalarında sizlere bu medikal ruhu sunmaktadır.

Kiehl’s Hakkında;
Kiehl’s 1851 yılında New York’ta özgün bir eczane olarak kurulmuştur.
162 yıldır müşterilerinin beklediği en yüksek kalitede cilt ve saç bakım ürünlerini üretmek için benzersiz formüllerinde en etkili doğal içerikleri en yüksek oranlarda kullanıyor.

Kiehl’s ürünleri son derece etkili ve güvenli, hassas ciltlerde dahi güvenle kullanılabiliyor. Ürünlerin estetik kaygılarla değil etkinlik kaygısıyla tasarlanıyor olması, yani asla ambalaja değil, tamamen içeriğine yatırım yapılıyor olması markanın en büyük özelliği.

Kiehl’s “Denemeden Alma” felsefesi doğrultusunda müşterilerine ürünleri, yapılan kişiye özel cilt analizi sonrasında deneme boylarını vererek tanıtıyor. Ve en önemlisi de dünya çapında markanın duruşu gereği hiç bir reklam ve promosyon harcaması yapmadan, sosyal sorumluluk projeleri geliştirerek üzerinde yaşadığımız dünyayı daha iyi yarınlara taşımak için elele vererek çalışıyor.

Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish®Türkiye Hakkında;
1980 yılında ABD’de lösemi hastalığı ile mücadele eden 7 yaşındaki bir erkek çocuğu bir dilekte bulundu. Onun en büyük dileği, büyüyüp polis olmaktı. Bunu öğrenen annesi, bir kaç arkadaşı ve polis departmanı bu dileği yerine getirebilmek için işe koyuldular. Çocuk için bedenine uygun üniforma , kask ve bir mini polis motosikleti temin edilip kendisi için hazırlanan özel testi geçtikten sonra polis rozetine de hak kazandı.

Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye ise 2000 yılında kuruldu. 2000 yılından bu yana 2000’den fazla dilek gerçekleştiren dernek, 2009 yılından itibaren Make-A-Wish® Uluslararası Vakfı’nın Türkiye temsilcisi olmuştur. Türkiye’de 81 ilin neredeyse hepsinde 3-18 yaş arası hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden çocukların dileklerini bağışlarınız sayesinde yerine getirmeye çalışan Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye, sadece dilek çocuklarına dünyada hiçbir şeyin imkansız olmadığını kanıtlamakla kalmıyor, aynı zamanda anne-babalara da hayata
tutunma gücü vermeye devam ediyor.



Yöntempr Marketing Communications&Pr
Şair Nedim Caddesi. Sıraevler E2 Residence No:6
Akaretler; Beşiktaş
www.facebook.com/yontempr
info@yontempr.com

Tel :+ 90 212 215 58 50
Paylaş

0 yorum:

Yorum Gönder