18 Kasım 2013 Pazartesi

Doğum günü partisi Kombini

Doğum günü partisi Kombini
İşte sıra dışı renklerle harmanlanmış bir kombin daha...Arkadaşlarınızın doğum günü partilerine giderken şık ve havalı bir kombin olacak..


Roland Mouret dress
net-a-porter.com


Petite jacket
1stdibs.com



Alexander McQueen skull purse
saksfifthavenue.com


Ippolita pendant necklace
saksfifthavenue.com



Houbigant rose perfume
neimanmarcus.com


Tiered server
amazon.com

Paylaş

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok güzel canım.. Kadife ceket, sarı sade elbise ve çanta uyumu harika ama ayakkabı olmamış.. biraz daha koyu bi yeşil olmalıydı bence

adriana1983 dedi ki...

Teşekkür ederim Ceyda cım :)
Aslında kıyafet kombinleri tamamen kişilerin ruh halini yansıtıyor dediğin gibi bende uyum konusunda aslında gelenekçiyim mesela elim mor ayakkabıya da gitti ama bazen herşey o kadar tek düze ki, bir rengin sivrilmesi kişileri ve kıyafetleri silikleştirmekten kurtarıp akılda kalmayı garantiliyor ama bunun dışında bir gerçek daha var kullandığım sitede ne yazık ki hayalimde ki her dokuya , renge ve modele ulaşma şansım yok mesela ceketi kaşmir aradım ama kadifeyle yetindim.. :)

S&S

Unknown dedi ki...

tekrar merhaba canım.. yok canım mor ile yeşili çok severim ben.. ama bu ayakkabı yaz rengi gibi onun için dedim.. yeşili tonu açık eldi bana.. bence gayet başarılı bi kombin..tek düze olmamak gerek :) iyi geceler tatlım..

adriana1983 dedi ki...

Yeniden Merhaba Ceydacım :)
Yeşilin tonunda çok haklısın yaz tonu kalıyor bu bir gerçek :( ama işte buradan esinlenen kişiler renk tonlarıyla modellerle ve dokularla birazcık oynayacaklar ve kendi zevklerini konuşturacaklar mesela bilekten bantlı bir ayakkabı gibi yada daha koyu bir yeşil gibi : ,yorumun için çok teşekkür ediyorum canım..

S&S

Yorum Gönder