5 Temmuz 2013 Cuma

RoC Soleil Protexion Fluid Cream 50+


İlk güneş kremi deneyimim uzun yıllar önce sebamed le olmuştu, sonuç tam bir hüsrandı..
Sonra La Roche Posay hayatıma girdi oldukça memnundum defalarca alıp kullandım ancak ne yazık ki bembeyaz cildin en büyük sıkıntısı kahverengi  minik lekeleri geçirmedi..
Bende çok övgüsünü duyduğum Roc tan yana kullandım bu kez şansımı..Ben yaz kış güneş kremi kullanalardanım 4-5 aydır ürünü test ediyorum ,alırken özellikle kahverengi lekeleri azaltacak bir ürün istediğimde ısrarla bu ürünü tavsiye etmeleri üzerine tercih etmiştim.
Lekelerimde ne yazık ki hiç bir açılma olmadı üstelik aşırı yoğun lekeler olmamasına rağmen,ürün özelliklerinde cilt yüzeyinde kalıntı bırakmaz yazmasına rağmen uygulanması  gereken miktarı uyguladığımda cildimde kalıntılar kalıyor ve minik minik soyuluyor  sonra ellerimle çıkartmak zorunda kalıyorum yani malesef pürüzsüz bir cilt elde edilmiyor özellikle yanak bölgesinde ve güneş kreminden mi yoksa Roc un gece kreminden mi bilmiyorum ama bu iki ürünü aynı gün içinde  3-4 gün gün süreyle kullandığımda cildimde pembe kabarcıklar çıkıyor  :( ürünlere ara verincede geçiyor ancak hala hangi ürünün buna sebep olduğunu anlayamadım...Ürünü kötülemek değil amacım ama benim için doğru bir seçim değil bunu anladım  tek sevdiğim yani harika bir kokusu var parfümü olsa alır kullanırım o derece beğeniyorum..Bir daha tercih etmekten kaçınacağım bir güneş kremi,  performansı beklentilerimin altında kaldı...
(Sizlerin tavsiye edebileceği  ciltte kalıntı bırakmayan,cilt yüzeyinde beyaz noktalara sebep olmayan ve kahverengi lekelerin oluşumunu önleyip azaltan güneş kremi önerilerinizi bekliyorum....)

Ürünün fiyatı 50-60 TL arası değişiyor  50 ml olmasına rağmen uzun süre kullanılıyor..

Marka yorumları;
SPF 50+ Çok Yüksek Güneş Koruma Faktörü CİLT TİPİ: Normal ve karm cilt tipleri için uygundur. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: RoC Soleil Ptotexion SPF 50+ Fluid Cream uygulandığı andan itibaren yüksek performansa sahip patentli güneş filtleri kombinasyonu ile UVA ve UVB ışınlarının % 95'' inden fazlasını bloke eder. Likit yapıya sahip olan bu yüz kremi nemlendirme kompleksi ile zenginleştirilmiştir.Cildinizin ihtiyacı olan nemi karşılarken, cildinize kadifemsi bir dokunuş sağlar.Yumuşak ve yağlı olmayan yapısı sayesinde ciltte kolay emilir, cilt üzerinde kalıntı bırakmaz. SAĞLADIĞI AVANTAJLAR: Soleil Ptotexion SPF 50+ Fluid Cream yüksek performansa sahip patentli güneş filtreleri kombinasyonu, ayrıca nemlendirme kompleksi içerir, cilde zararlı güneş ışınlarına karşı maksimum koruma sağlar. ÜRÜN KULLANIMI: Güneşe çıkmadan önce 1 tatlı kaşığı kadar ürünü yüzünüze eşit olarak uygulayınız.Bu miktardan daha az ürün kullanmak güneşten koruyucu etkiyi de önemli ölçüde azaltmaktadır. Terleyince, yüzdükten sonra ürünü sıklıkla yeniden uygulayınız. Ambalaj açıldıktan sonra 12 ay içinde tüketiniz.

S&S
Paylaş

2 yorum:

beggummy dedi ki...

Geçen gün matlaştırıcı olanını aldım.Henüz denemedim.Umarım güzeldir.Senin yorumunu okuyunca korktum.

adriana1983 dedi ki...

İlk denemelerde güzel olduğunu düşünmüştüm ve olumsuz etkilerini hissetmemiştim ama 1 aylık bir kullanım sonrasında benim için uygun olmadığını anladım,ürün özelliklerini sevmesemde o pembe kabarcıklara roc gece kremide sebep oluyor olabilir..Umarım senin cildinle uyum sağlar ve çoook memnun kalırsın :)

Yorum Gönder