6 Aralık 2013 Cuma

Buz Gibi Isınmayan Patilerim ,Twighy Ev Botlarım Ve Terliklerim...







Havalar soğumaya başladığında resmen kabusum oluyor şu günler..
Benim gibi eli ayağı asla ısınamayanlardansanız ne demek istediğimide çok iyi anlıyorsunuzdur.
Hani ellerim o kadar sorun değilde ayaklarım resmen iki buz parçası,
zaten evde çorapsız gezdiğim senede toplam 5 ay filandır daha fazla değil yani.
Aslında bu sorunumdan çok rahatsızım doktora gidip testler filanda yaptırdım kansızlıktan mı ileri geliyor diye ama kansızlık gibi bir sorunum yokmuş hatta herşeyi normal bulduğunu söylemişti doktor ve bu durumu düzeltebilmek için birşey önerememişti.
Şu anda bile patilerimde çoraplar ve pofuduk kırmızı üzerinde de gümüş payetli kalp olan terliklerim var :) beni gören kişilerin bile içi ısınırken  ben sanki ayaklarımı saatlerce soğuk suda tutmuşçasına üşüyorum :(
Var mı bu durumu yaşayanlar ve çare bulanlar? 
Tek çözüm kalorifer böceği gibi paticiklerimi peteklere yapıştırmak yada sürekli termoforla yakın ilişki halinde yaşamak mı?
Önerilerinizi bekliyorum çünkü tüm bu ısınmalar anlık yani paticiklerimi ne kadar ısıtırsam ısıtayım termoforu bıraktığımda yeniden buzullara dönüşüyorum.
Bu kadar dert yanmışkende uzun zamandır biriktirdiğim :) kullanmaya kıyamadığım ev botlarımı ve terliklerimi beğeninize sunuyorum,
bir çoğu anneciğimin hediyesi ayağımdaki pofuduk kalpli terliklerim beni terk ettiğinde en az bir tanesini feda edip giymeye başlayacağım.. 

S&S
Paylaş

2 yorum:

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

aynı dertten muzdaribim.benim de kansızlık gibi bi sorunum yokmuş :/ enteresan..termoforla yapışık yaşıyorum.

adriana1983 dedi ki...

Basit gibi görünen ama gündelik hayatı etkileyen bir sorun kürklü çizmelerin içindede aynıyım,ancak böyle sıcakla birebir temas halinde ısınıyorum..
O halde bir değil iki kişi bu sorunun çözümünü istiyor burada :)



S&S

Yorum Gönder