13 Eylül 2013 Cuma

L’Oréal Professionnel 2013-2014 Sonbahar/Kış Koleksiyonu İkon Stiller’i Keşfedin!



 2013 Sonbahar / Kış sezonunun en hit saç modellerini sunmak için, L’Oréal Professionnel  yeni bir konsept geliştirdi ve İkon Stilleri yarattı.
Trend, ikon, moda defileleri, kırmızı halı ve sokaklar…Bugünün dünyasında moda defileleri,kırmızı halı ve hatta sokaklar trendin ilham kaynağı. L’Oréal Professionnel da dünyanın en önemli moda defilelerinden, dünyanın en çok fotoğraflanan ünlülerinden ya da yarattığı sokak stliyle yıldızlaşan kadınlardan ilham alarak bu sezonun 3 farklı ikon stilini yarattı. Sahnede, kırmızı halıda ya da sokakta... Kendi stil duygularıyla, giyimlerinde yarattıkları orjinal dokuyla, trendleri belirleyerek ikon olan bu genç kadınlar , L’Oréal Professionnel’ın yeni koleksiyonunun 3 ikon kızı.
·         Ella Waldmann: Oyuncu, şarkıcı, model ve öğrenci olan Fransız Ella Waldmann, şu sıralar Paris’i kasıp kavuran en hit sarışınlardan!
·         Mary Charteris: İngiliz DJ ve Moda İkonu. Kate Moss, Jamie Hince ve Rita Ora Charteris gibi isimlerle olan arkadaşlığıyla tanınıyor.
·         Langley Fox Hemıngway:  Amerikalı bir illüstratör, model ve Los Angeles stilini yansıtan bir ikon, Langley Fox Hemingway.
Bu üç stil ikonu, Odile Gilbert and Frédéric Mennetrier’in dokunuşlarıyla yenilendi. Gümüş Sarı Topuz, Kırmızı Altın Retro Dalgalar ve Buzlu Kahve Bob…

GÜMÜŞ SARI TOPUZ, ELLA WALDMANN
Metalik çılgınlık geri döndü! Çarpıcı ve inkar edilemez Paris cazibesi Waldmann yeni gümüş sarı saçları ile Odile Gilbert tarafından yeniden yaratıldı.



KIRMIZI ALTIN RETRO DALGALAR, MARY CHARTERIS
Anın en trend saç rengi; Kırmızı Altın. INOA’dan sezonun en  yeni gölgesi kırmızı altın tonlar ile superstar Charteris saçlarında devrim yararttı. Odile Gilbert, İngiliz DJ ve moda ikonunun değişimini sonbahar podyumlarında görülen retro dalgaları ekleyerek tamamladı.



 BUZLU KAHVE BOB, LANGLEY FOX HEMINGWAY
2013-2014 Sonbahar/Kış sezonunda, modellerin saçlarının olduğundan daha koyu ve buzlu görünümüne hepimiz şahit olacağız. L’Oréal Professionnel bu görünümü  tam anlamıyla bir stil ikonu olan Hemingway ile İkon Stiller Koleksiyonu’nda sunuyor.



KOLEKSİYON ATÖLYESİ
L’Oréal Professionnel Sezonun İlham Veren Salonlarını Yaratıyor.
Aynı zamanda en önemli değerlerinden biri dünyadaki kuaförleri geliştirmek olan L’Oréal Professionnel, yeni koleksiyonuyla birlikte ‘Koleksiyon Atölyeleri’ne başlıyor! Son moda trendleri yakından tanıyan, hem saç hem de stil ve moda konusunda uzmanlık kazanan L’Oréal Professionnel kuaförleri, atölye çalışmalarıyla kendi ikonik stillerini oluşturmak isteyen kadınlara stil tavsiyeleri verebilecek.
THY Skylife Dergisi Stil ve Moda Editörü Ayşe Sönmez ‘Moda Atölyesi’, Türkiye’de ve yurt dışında opera ve bale dalında workshoplar düzenleyen Derya Ergün ‘Makyaj Atölyesi’ verecek.

Sezonun ikon stil rüzgarını saçlarınızda estirmek için, en yakın L’Oréal Professionnel salonuna gidebilirsiniz.
Paylaş

0 yorum:

Yorum Gönder