9 Nisan 2013 Salı

Güller Ve Gelinler "Julie Garwood"


Yeni bir kitap yorumu ile geldim bu kitabı bitirmem biraz uzun sürse de aslında hoş bir kitaptı ve bu tarz bir kitabı ilk defa okudum kitap üç bölümden oluşuyor ve her bölüm 1 hikayeyi anlatıyor ama bir birinle bağımlı hikayeler  konudan bahsedecek olursam Rose 3 oğlu ve 1 kızı olan yaşlı bir bayandır kızı evli oğullarını ise hiç birinin evlenmeye niyeti yoktur ama en küçükleri başı çeker ve sıra sıra gelinlerini bulup evlenirler sürükleyici hikayeler ama biraz acemice yazılmış gibi geldi aslında yazarın pek çok kitabı var ve başka bir kitabını okumadan karar vermek haksızlık olur sanırım o yüzden okumanıza değmez demeyeceğim ama mutlaka okumanız gereken bir kitap ta diyemeyeceğim
Kitabın tanıtım yazısı:

Pembe Bir Gül

Clayborneların en genci olan Travis başına buyruk biridir. Tabii sevgili Rose Annesine asla hayır diyememesini hesaba katmazsak. İşte Emily Finnegana Golden Creste kadar eşlik etme nedeni de budur. Ancak bu yolculuk her ikisinin de kaderini hayal dahi etmedikleri bir şekilde etkileyecektir.


Beyaz Bir Gül

Yardıma ihtiyaç duyan birine asla sırt çevirmeyen Douglasın bu özelliğini Blue Belledeki herkes bilmektedir. Zalimliği hoş görmeyen yapısı onu savunmasızların kurtarıcısı haline getirmiştir. Ancak inatçı güzel Isabel Grant ile karşılaşması belki de ilk kez iradesini sınamasına yol açacaktır.


Kırmızı Bir Gül

Kitaplara düşkünlüğüyle tanınan ve uzak diyarlara olan merakını okuyarak dindiren kaçak köle Adam hayatından son derece hoşnuttur. Tabii bekâr olmaktan da. İşte bu yüzden Rose Anne çekici Genevieve Perryyi Montanaya davet eder. Acaba Adam kalbini bir kadına açarak kitaplarla ulaşamayacağı gerçek özgürlüğün tadına varabilecek midir?
Paylaş

0 yorum:

Yorum Gönder