1 Mayıs 2012 Salı

Daffny Naturcosmetics

Merhabalar yeni bir marka ile karşınızdayız önce markayı tanıtıp sonra ki postlarda da deneyimlerimiz paylaşacağız ;)



Neden Daffny?

Cildimiz vücudumuzun en büyük organıdır. Cildimize sürdüğümüz tüm ürünler emilim yoluyla vücudumuza alınarak herhangi bir bozunmaya ve ya filtrelemeye uğramadan doğrudan kan sistemine geçmektedir. Günümüzde pek çok kozmetik ürünü sentetik ve kimyasal yolla elde edilmiş hammaddeler kullanarak üretildiği için kansorejenik, toksik etkilere sahip zararlı olarak nitelendirebileceğimiz birçok kimyasal da içermektedir. Bu nedenle kullandığımız ürünleri seçerken sadece cildimizi değil tüm sağlımızı göz önünde bulundurmamız gerekir; çünkü zaman içerisinde sürekli kullandığımız bu ürünler vücudumuzda zararlı maddelerin birikmesine yol açarlar.
Biz insanlar binlerce yıldır doğanın iyileştirici etkilerinden faydalanmaktayız.  Doğada yer alan her bitkinin kendine özgü etken özellikleri bulunmaktadır. Natürel kozmetik ürünleri bitkilerden, meyvelerden, çekirdeklerden, tohumlardan, doğal minerallerden vb. kaynaklardan elde edilen doğal bileşenlerden oluşmakta olup her yaş cilt tipinde güvenle kullanılabilir.
Bizler DAFFNY ürünleri ile bu bitkileri sizler için seçtik. Ürünlerimizde, aktif maddelerin korunumunu sağlanarak, birbirleriyle uyumlu ve birbirlerini tamamlayan doğal bileşenler yer almaktadır. DAFFNY ürünleri  %100 doğal olup BDIH kritelerine uygun ürünler kullanılarak üretilmiştir.

  • DAFFNY ürünleri tamamen doğal olup, kimyasal ya da sentetik ürünler yerine bitkisel ekstratlar, yağlar vb. doğal kaynaklı ürünlerden oluşmaktadır. İçerdiği Doğal E Vitamini sayesinde cilde sağlık kazandırır ve parlak görünmesini sağlar.
  • DAFFNY ürünleri %100 doğal olduğu için hipoalerjeniktir. Ciltte tahrişe ya da kızarıklığa neden olmaz.
  • DAFFNY ürünleri tüm cilt tipleri ile uyumludur. Yağlı ve hassas cilt tipine sahip kullanıcıların bile rahatlıkla kullanabileceği ürünlerdir.
  • DAFFNY ürünleri doğa ile uyumlu olup çevreye zarar vermez.
  • DAFFNY ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmez.
    • DAFFNY ürünlerinin herhangi bir yan etkisi bulunmaz. Birçok kozmetik ürünü içerdiği kimyasallar nedeni ile cildin tahriş olmasına, sivilce oluşumuna, gözeneklerin tıkanmasına ve cildin yağlı ya da kuru görünmesine neden olabilirken DAFFNY içerdiği doğal bileşenler sayesinde cildinize dosttur.
    • DAFFNY ürünlerinde yer alan losyonların su oranı düşük olup, losyonlar su içerisine yağ eklenmesiyle değil yağ içerisine su eklenmesiyle elde edilmektedir. Bu yöntem sayesinde ürün kalitesini yükseltmekte ve cilde daha iyi bir bakım sağlanmaktadır.
    • Bütün DAFFNY ürünleri yüksek miktarda vitamin ve aktif maddeler içermektedir.
    • Doğayı cildinizle buluşturup size hak ettiğiniz değeri veriyoruz.

BDIH Nedir?

BDIH (Bundesverband der Industrie- und Handelsunternehmen
für Arzneimittel, Reformwaren, Nahrungsergänzungsmittel und kosmetische Mittel e.V.) Almanya Mannheim’da faaliyet gösteren  ve belli kriterlere göre doğal ürün sertifikasyonu gerçekleştiren birliktir.
 BDIH kriterlerine göre “ Sertifikalı doğal kozmetik” ürünleri:
  • Sadece kontrollü biyolojik tarımdan elde edilen ham maddeler kullanılarak üretilir.
  • Ürünler hiçbir şekilde hayvanlar üzerinde kullanılamaz, geliştirilemez ve test edilemez.
  • Sentetik kimyasallar, parabenler, suni gübreler, tarım ilaçları kullanılmamaktadır.
    - Sentetik boyalar ve sentetik kokular kullanılamaz.
    - Silikon, sodyum lauril sülfat, parafin, mineral yağ ve diğer petrol türevi maddeler kullanılamaz.
    - Etoksilenmiş(yüzey gerilimini azaltan)hammaddeler kullanılamaz.
    - Organik hammaddeleri radyoterapi kullanarak arındırmak yasaktır.
  • Ürünlerin ambalajlanmasında sadece çevre ile dost ambalajlar kullanılır. Ambalajlar geri dönüşümlü malzemelerden elde edilir.

Neden DAFFNY ?

Daffny ürünleri; BDIH Doğal Kozmetik Sertifikalıdır. Bu ürünler; sentetik boya, koku, kimyasallar, parafin yağları, petrol türevi maddeleri ve ölü hayvanlardan elde dilmiş maddeleri içermez. Sadece kontrollü biyolojik tarımdan elde edilen hammaddeler kullanılarak üretilir. Ürünler hayvanlar üzerinde kullanılamaz, geliştirilemez ve test edilmez.
Sitesine gitmek için tık tık denemek istiyorum forumunu doldurup numunelerine ulaşabilirsiniz ayrıca
Facebook ve Twitter  sayfalarını da takip etmenizi öneririm

Paylaş

0 yorum:

Yorum Gönder