18 Aralık 2011 Pazar

Lancome Visionnaire


Geçen ay Lancome Facebook sayfasında bir yarışma vardı Visionnaire deneme boyu kazanmıştım ve gidip Marmara Forum Boynerden aldım deneme boyu olmasına rağmen yaklaşık bir aydır hergün kullanıyorum ve oldukça memnunum özellikle cilde sürüldüğünde cildimin rengini alması çok hoş aslında yapı olarak beyaz bir ürün ama sürdüğünüz anda fondöten gibi yoğun bir renk değil ama pudra pembesi gibi bir renge dönüşüyor 

 makyaj yapmadan önce en alta sürülerek kullanıyor nemlendirmesi çok iyi ve kokusunuda sevdim daha fazla bilgi için aşağıdaki yazıyı okuyabilirsiniz

Zamanının ilerisinde olan cilt bakımı
Lancôme, gerçek anlamda güzel bir cildi yeniden yapılandırmak için formüle edilmiş ilk cilt bakım ürünü VISIONNAIRE [LR 2412 4%] ile çığır açıyor.
Bir Lancôme teknolojik buluşu olan olağanüstü yeni bir molekül.
Bu molekülün ismi: LR 2412.
Dokusal mikro-dönüşüm dizisini başlatmak amacıyla epidermisin katmanları arasında kendini sürükleyebilme özelliğine sahip bir molekül.
Sonuç olarak cilt gözle görülür oranda değişime uğrar: cildin dokusu güzelleşir, kırışıklıkların, pigmenter ve damarsal düzensizliklerin görünümü azalır ve gözenekler sıkılaşmış görünür.

Kırışıklık bakımının ötesinde daha pürüzsüz, sıkı ve homojen görünen çok güzel bir cildi açığa çıkarın. Gücünün kaynağı LR 2412 ilk defa Lancome'de. Bu molekül, cildin kendini yenileme sürecini geliştiren mikro dönüşümler serisini tetikleyerek cilde fayda sağlamak amacıyla tasarlandı. 

Cildin görünümünü düzeltmeye yardımcı olur. Kırışıklık ve cilt kusurlarının görünümünü azaltır. Gözenekler sıkılaşmış ve ten rengi daha homojen görünür. Makyajdan önce bile güzel görünen bir cilt için. 

Yılın her döneminde gece gündüz, hassas göz çevresinde bile kullanılabilir.
Paylaş

1 yorum:

Böğürtlen Taneleri dedi ki...

Güle güle kullan canım.

Yorum Gönder