23 Mayıs 2011 Pazartesi

Okuyucumuzun Mercan Rengi Kombini S&S

Gamze hanımın göndermiş  olduğu  bu yazıda ricasından bahsetmiştik, bende sanal imkanlar doğrultusunda kendisi için özel,tamamen stil sahibi bir kombin hazırladım. Mercan rengi bluzuna en çok benzeyen bluzu seçip skinny bir pantolonla bütünleştirdim (isteğe bağlı bol paçalı bir pantolon yada etek pantalonlada çok şık olacaktır)
Aynı renkte bir eşarp bulamayışım  yüzünden çiçek detaylı atkıyı kullandım, bluzun aynı tonunda düz şal eşarp tercihi yada pantolunun vizyon rengi açık kemik rengi ve mercan renginden oluşan geometrik desenli bir eşarp trençkotun üzerinde gerçekten güzel duracaktır.
Bu tonlara kesinlikle altın renkli  /bronz /bej ve vizyan renklerindeki takılar ve aksesuarları çok yakıştırıyorum, saat ve guccı yüzükte  kombine bütünlük katacaktır.Ayrıca sezonun trendi bootie tarzı ayakkabılar ve yine mercan tonunda bir çantayla, rüzgarlı hafif serin bir yaz bir gününde kullanılabilecek bir kombin oluşturdum, diğer iki kombinde en kısa zamanda hazırlanacak.. Umarım Gamze hanım kendisi için hazırladığım altarnatifli kombini beğenir.. :)

S&S
Paylaş

2 yorum:

Joey Potter dedi ki...

Bence MUHTEŞEM renkler hele. Dünden beri çıkamıyorum blogundan. Gerçi takipçindim epeydir ama en sevmediğim okur modelindenim ben de. İzleyip yorum yapmayan :(

adriana1983 dedi ki...

Joey Potter :
Bu güzel cümleleri duymak harika bir duygu :)Bu bloga iki kişi emek veriyoruz adriana1983 ve S&S olarak ,bazen günlük koşturmalar yüzünden istemeyerek ihmal etsekte elimizden geleni yapıyoruz birde bu tatlı okuyucularımızdan güzel yorumları aldıkça herşeye değdiğine inanıyoruz.. :)

S&S

Yorum Gönder