8 Haziran 2012 Cuma

L'Oréal Professionnel'den 'INOA ile 3 Stil' Facebook uygulaması ile değişmek isteyenler için bir fırsat!




L’Oréal Professionel, geleceğin saç boyası Inoa için Facebook sayfası üzerinden düzenlediği INOA ile 3 Stil uygulamasıyla görünümünde değişiklik isteyen kadınlara bir fırsat sunuyor.
Katılımcılar, neden değişmek istediklerini uygulamada bulunan forma yazarak yarışmaya dahil oluyorlar. Yarışma sonunda ünlü blog yazarları Pink Freud, Aychulus ve Cindrella Under The Umbrella bir değerlendirme yapacak ve en iyi değişim nedenini yazan 3 kişiyi seçecek. Seçilen şanslı kişiler Metin Bahçecik’in ellerinden  L’Oréal Professionnel ile saçlarını, Stüdyo KAPROL ile ise stilini yenilemiş olacak.
Yenilenen 3 kişi sizlerin oylarına sunulacak ve en çok oyu alan kişi yeni stilini  ELLE Dergisi Ağustos sayısında herkesle paylaşma fırsatını yakalayacak!

L’Oréal Professionnel Türkiye Facebook Uygulaması
06.06.2012 – 21.06.2012 tarihleri arasında L’Oréal Professionnel Türkiye resmi Facebook sayfasında INOA ile 3 Stil aplikasyonu gerçekleştirilecektir.
INOA HAKKINDA
L’Oréal Professionel 2010 Ocak ayında saç boyasında devrim niteliği taşıyan Inoa’yı yarattı. Inoa o günden bu yana tam 90.000 seçkin kuaför salonunun ve 50 milyon kadının tercihi oldu. Inoa’nın sayesinde saç boyama servisi keyifli bir ritüele dönüşürken saçın doğal yapısına gösterdiği özen ile Inoa kadınların saçlarını boyatmak için kuaför salonlarına giden kadınların en çok sorduğu saç boya markası haline geldi.
Nisan 2012’de teknolojiyi bir adım öteye götüren L’Oréal Professionnel araştırma ve geliştirme laboratuarları üstün ODS2 (Oil Delivery System2: Yağ İletim Sistemi2) teknolojisini geliştirdi.
Yağ içeriğinin gücünü kullanıp en az seviyede alkalin etken maddesiyle maksimum renklendirme gücü sağlayan ODS2 teknolojisine sahip INOA, mükemmel sonuçlar sunuyor:
-           Artık koku yok, amonyak yok.
-           Optimum saç derisi konforu. Saç teline gösterilen eşsiz özen.
-           6 hafta boyunca nemlendirici, besleyici etki.
-           Kişiye özel, sınırsız renk sonucu. Mükemmel parlaklık.
-           %100’e kadar daha güçlü, doğal beyaz kapatma.
INOA’nın mükemmel sonuçlarına sahip olmak için L’Oréal Professionnnel uzman kuaförünüze danışınız.


İletişim: 0212-293 80 00
İlgili Kişi: Oylum Ellez
oylumellez@ttboom.com
        youtube.com/LOrealProTr
Paylaş

0 yorum:

Yorum Gönder