11 Haziran 2012 Pazartesi

BAKIMLI BABALARA GELSİN!



Sevgili babalarımız bizleri öperken yanaklarımız kızarmasın, tahriş olmasın diye her gün tıraş oluyorlar. Bize kaydı gibi gelen o yumuşacık yanaklar aslında acılı bir sürecin sonucu oluyor! Tıraş sonrası hassasiyet, kıl dönmesi ve batık problemi, tahriş sivilceleri, yanma hissi ve gerginlik/kızarıklık her gün yumuşacık olabilmek için çektikleri sıkıntılardan yalnızca bir kaçı!

Dr. Howard Murad eşlerimizi, babalarımızı mutlu edebilmek için mucizevî bir onarıcı geliştirmiş. Murad Razor Burn Rescue – Kızarıklık ve Hassasiyete Karşı Rahatlatıcı Tıraş Sonrası Jelher gün tıraştan sonra az bir miktarda yüz ve boyun bölgesine uygulanıyor ve bütün tıraş sonrası şikâyetlerinizden kurtulmanıza yardımcı oluyor!





Razor Burn Rescue – Kıl Dönmesi ve Kızarıklık Önleyici Tıraş Sonrası Bakım Jeli 129 TL

YETKİLİ ECZANELERDE



ANNENİZE ÖPÜLESİ YANAKLAR!http://www.truewoman.com/assets/images/MothersDay.jpg



Annenizin cildi kendini yenilemek, genç ve ışıltılı görünümünü korumak için en çok neme ihtiyaç duyar. Genç görünmek için kullanılan ürünlerin arasında en önemlisi iyi bir nemlendiricidir.

Dünya’nın en iyi dermatologlarından Dr. Murad’ın etkisi klinik çalışmalarla kanıtlanmış yeni nemlendiricisi Hydro-Dynamic™ Ultimate Moisture,  tek bir kullanımda cildinizi 8 saat boyunca nemli tutar.
Oval: PARABEN İÇERMEZ!
 







AR-HydroDyanmic-Open-LR
Bir kez deneyenlerin bir daha çantasından eksik etmediği, çok kısa sürede vazgeçilmezler arasına giren Murad’ın Yeni Uzun Süre Etkili Ultra Güçlü Nemlendiricisi, her yaşta, tüm cilt tipleri için uygun yağsız formülü ile gece gündüz;

·         Cildin nem ihtiyacını karşılıyor
·         Cildi ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturuyor
·         Aynı zamanda da sıkılaştırıyor.



YETKİLİ ECZANELERDE Fiyatı: 240TL


Murad Güneş ürünleriGÜNEŞ ZARARLI, CİLDİNİZ DEĞERLİ!

Serinin tüm ürünlerinde bulunan, patentli Nar Özü cildinizi güneşe karşı koruma süresini uzatıyor! Bu patentli içerik antioksidan etkisi ile serbest radikallere karşı koruma sağlarken, SPF oranını artırmaya yardımcı oluyor!

Serinin tüm nemlendiricileri aynı zamanda güneş ışınlarının ciltte yarattığı yaşlanma belirtilerine karşı da etkili. Patentli Skin Repair System (Cilt Onarıcı Sistem) ile kolajen elastin sentezini destekleyerek kırışıklık oluşumuna karşı cildi onarmaya yardımcı oluyor.




Paylaş

0 yorum:

Yorum Gönder