2 Mart 2012 Cuma

Luxy Box Kutumuz Geldi


LuxyBox Kutumuz dün geldi tabi yeni olan herşeyi denemekte sabırısız olan ben S&S'yi beklemeden hepsini denedim  çok cici bir kutuları var büyük bir ihtimalle kurabiye kutusu olacak.
bu minik süs ise anahtarlığıma takıldı bile


İçinden çıkanlara gelecek olursak

  •  Garnier siyah noktalar ve pürüzlere karşı 3'ü 1 arada Temizleyici+ peeling+ maske 150 ml ve tam boy fiyatı ise 11 tl özellikle  buna bayıldım benim gibi biraz kendini ihmal eden yada vakitsizlikten şikayet eden bir bayansanız mükemmel ben ilk kullanımda peeling özelliğini tercih ettim çünkü peeling uzun süredir yapamadığım bir uygulamaydı cildim bebek gibi  pamuk pamuk oldu.




  • Loreal Hassas makyaj temizleyici Göz&dudak ve suya dayanıklı makyaj için bu da tam boy bir ürün ve 125 ml fiyatı ise 18 tl  ilk denediğim bu oldu çünkü gece yorgunluktan göz makyajımı silmeden yatmıştım (aslında genellikle silmeden yatarım ama ;) oldukça yumuşak ve yağsız bir yapısı var yağlı temizleyicileri sevmiyorum çünkü göz kalemine eyeliner şeklinde göz kapağıma uyguladığım için direk kaşımın altına bulaşmasına sebep oluyor daha önce bu temizleyici kullanmamıştım hiç sanırım bundan sonra bunda devam edeceğim.





  • La Senza Ooh La Lips dudak parlatıcısı rengi Cutie Pie tam boy bir ürün 13 gr ve fiyatı 12 tl rengi çok tatlı ve sanırım dolgunlaştırma etkisi var çünkü sürdüğünüzde 5 dakika kadar bir yanma hissediyorsunuz naneli gibi bir kokusu var .


  • Maybelline Expression Kajal 37  numara metalik ve soft bir yeşil tam boy ve fiyatı 6 tl.  kirpik üzerine sürmek için ideal ve oldukça hoş bir rengi var ama ben siyah dışında kullanmaya pek alışık olmadığım için bu kalem tam S&S için ;)



  • Gliss Ultimate Repair çok yıpranmış saçlar için hassas onarım şampuanı  bu 50 ml bir ürün tam boy olanı 400 ml 8.90 tl bunu henüz denemedim 

  • Lapitak 2 adet 4 ml el kremi ve iki adet 4 ml ayak kremi bunlarıda henüz denemedim orijinal boyları ise 60 ml ayak kremi 8.50 tl el kremi 7.50 tl



  • Bir başka sample ürün ise Biotherm Skin Vivo koyu leke serumu 1.5 ml bir sample tam boyu 15 ml ve 75 tl


Bence 19 tl'ye oldukça iyi bir kutu zaten kutunun içinden çıkan bir ürün bile 18 tl eğer sizde her kapınıza kadar böyle güzel bir kutu gelsin derseniz tıklayın
Kırmızı Rouge referans kodu ise :avx1958
Paylaş

3 yorum:

Kübra'nın GÜNLÜĞÜ dedi ki...

göz kaleminin rengine bayıldım :D
iyi günlerde kullan.
hayırlı hafta sonları,sevgiler

betty boop dedi ki...

garnieri bende uzun yıllardır kullanıyorum 3 tüp bitirdim.. maske olarakta güzel.. temzileyici olarak sert kaçıyor biraz.. peeling ve maske için ideal ama.güle güle kullan canım :)

adriana1983 dedi ki...

Teşekkürler Kübra'cığım gerçekten göz kalemin rengi çok güze

Haklısın Betty'cim temizleme için biraz sert ama peeling olarak memnun kaldım en kısa zamanda maske olarak ta deneyeceğim

Yorum Gönder