28 Mart 2012 Çarşamba

Erkekler Ve Bayanlar İçin Kepeksiz Parlak Saçlar...


Banyo yaptığımız sulardaki klor ,gün içinde kirli havaya maruz kalmamız, şampuanların bileşenleri derken malesef ki çocukluğumuzdaki parıl parıl saçlarımızı özlüyoruz...
Kimyasal ürünler, bakım maskeleri,kuaför salonlarında uygulanan bakım kürleri yerine bugün sizlere hem zahmetsiz hem doğal hemde çok düşük maliyetli bir saç bakımı önereceğim.. Kahramanımız her derde deva elma sirkesi; bugün sadece saç bakımındaki faydalarını yazacak olsamda ilerdeki günlerde diğer işlevlerini paylaşmaktan memnuniyet duyacağım...Çok uzun zamandır duyduğum birşeydi elma sirkesiyle saç bakımı  ama bir türlü cesaret edemedim ya çok kötü kokarsa ya işe yaramazsa gibi bahaneler ürettim kendi kendime,dün bir cesaret  yüz, vücut bakımımı yaparken saç bakımınıda sıkıştırdım araya sonrasındada herkese sordum tek tek saçlarımda ekstra parlaklık var mı diye? Aldığım cevap ; 'Evet  oldukça parlıyor 'du'.. Sonra yine oylama yöntemiyle saçlarımı koklattım elma sirkesi yoğun olarak kokuyormu diye, 'Şampuanla karışık belli belirsiz bir koku olduğunu ama asla rahatsız etmediğinizi söylediler.'Zaten bende öyle buram buram hissetmedim hiç.Ve sonuçtan memnun kaldım bir dahaki banyoda tekrar kullanabilirim zaten sonuç almak için her banyoda kullanmak gerekiyormuş şimdii gelelim uzmanların açıklamalarına; 
Elma Sirkesi Kepeği önler, arındırır
Saç bakımı ve  saçınızdaki kepekler için saçlarınızı yıkadıktan sonra son durulama suyuna yani 1 litre suya 1 çay bardağı elma sirkesi koyun ve saçlarınızı bu su ile durulayın. Bu işlemi bir süre her saçınızı yıkadığınızda uygulayın. Saçlarınız kepekten arınacak ve parlaklaşacaktır.


S&S

Paylaş

6 yorum:

Fransali Gelin dedi ki...

hmm denemekte fayda var, çok muzdaribim bende bu konuda ama sirke kokusunu hiç sevmiyorum ya

adriana1983 dedi ki...

Bende pek sevmem ama saçımı ilk yıkadığım andaki kokusu kalmadı ve bir gün sonra yani şuanda hiç hissetmiyorum..

S&S

NarÇelen dedi ki...

bunu duymuştum.
ama ben de denemeye hiç cesaret edemedim

adriana1983 dedi ki...

Bence müsait olduğun bir anda denemelisin :) evet her duyduğumuz şeyi yapmak riskli ama her duyduğumuzu alıp kullanıyoruz ki onlar direk kimyasal içerikli ürünler..Doğal bakımlarda hiç olmazsa çok büyük bir risk yok..

S&S

Adsız dedi ki...

12-13 yıldır bende muzdaribim bundan. İlk yüzme havuzunda başlamıştı. Denemediğim şampuan ve sabun kalmadı ve herbiri en çok 2 gün tesirini koruyabildi, ki çoğunda o bile olmadı.

Yazları, sahilde saçıma da zeytinyağ ve limon karışımı sürüyordum. Açıkçası o harikaydı. Saçımı yıkamadığım sürece iyi idare ediyordu.

Bir de bu yıl bir şampuan keşfettim. Adana'da üretilen, çok ama çok ucuz bir ürün. Sanırım kimyasallar içinde de en iyisi o geldi.

Ve kesinlikle elma sirkesini de ilk fırsatta deniyorum, teşekkürler paylaşım için...

adriana1983 dedi ki...

Rica ederim nettebugun ben 2 .defa kullandım hala memnunum ama tabiki bazı şeylerin herkeste etkisi aynı olmuyor, umarım çok ama çok memnun kalırsın , birde mümkünse ev yapımı elma sirkesi kullan tamamen doğal ve sağlıklı olanı aslında o, ama mümkün değilse güvenilir bir markadan cam şişede olan elma sirkesini seçmeye özen göster :)

S&S

Yorum Gönder