2 Nisan 2010 Cuma

En Güzeli Burada Blogunun Hediyesi Var -10-



MACHRIQUE'DEN HEDİYELERİNİZ VAR !!!!

Güzel ülkemin esintisi var bu sitede.Her haliyle Türkiye,Her şeyi bizden,Her şeyi ülkemizden...Buram buram Anadolu kokuyor değilmi......

El yapımı doğal sabunlar,el yapımı doğal aksesuarlar,doğal tekstil ürünleri,üfleme camdan antik eşyalar,el yapımı seramonik&mutfak eşyaları,tülü halılar,machrique kilimler&Anadolu keçeleri......
Çok farkı ve benzersiz ürünleri bulabileceğiniz eşsiz bir site.......

GELENEKSEL HALEP SABUNU 200G

Zeytin ağacının doğduğu ve zeytinyağının ilk yapıldığı yer olan levanten ülkesinden, insanlığa sunulan zeytinyağından yapılmış olan bu sabun, yüzyıllar öncesinde yapıldığı geleneksel şekliyle size sunuluyor.
% 96 zeytinyağlı halep sabunu kazanlarda kaynatılarak yapılır, 9 ay sabunhanenin havadar bölmelerinde bekletilerek kurutulur. Halep sabunu cildinizle hep barışık olacaktır.
Ürün Formülü
Zeytinyağı %96, Su %4, Alkali %0
Kullanım Alanı
içeriğinde bulunan E vitamini ve nemlendirici etkisinden dolayı kuru ve hassas ciltler için önerilir. Cildinizi besler, yağ dengesini korur ve ciltte oluşan pullanmayı engeller. Sık kullanımlarda tavsiye edilir.
%100 BİTKİSEL, EKOLOJİK VE GERİ DÖNÜŞÜMLÜ SABUNDUR. DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞTİR. RENKLENDİRİCİ VE ANTİOKSİDAN KULLANILMAMIŞTIR.


KLASİK SİYAH KESE


Hamam atmosferinin buharlı ortamında, yumuşamış olan hassas ciltlere, bu kese ile masaj yapılır. Kese ile masaj, kan dolaşımınızı hızlandırır, cildinizi canlandırır ve nefes aldırır.Kese ıslak kullanılmalıdır. Sıcak buhar ortamında kullanılması daha etkilidir.
Ürün İçeriği
Vıscose 35 %, Polyester 65 %
Kullanım Şekli
Az yağlı ve Hassas ciltlerde kullanılması tavsiye edilir.Kese ıslak kullanılmalıdır.Vücudunuzu ıslatarak her yerine hafif hareketlerle masaj yapınız.Buharlı ortamda, cildinizin iyice yumuşamış olması, kese masajının faydalı etkilerini arttıracaktır.Kese ile masaj, kan dolaşımını hızlandırarak, cildinizi canlandıracak,cildinize nefes aldıracaktır.Özellikle Selülitli bölgelere, her duş sırasında uygulanması, gözle görülür sonuçlar verecektir.
Yıkama Talimatı
40°’de yıkanabilir. Ağartıcı kullanmayınız.
Ütülenebilir(*).Kuru temizleme yapılamaz.
EL YAPIMI.

Toplamda iki hediye vermiş olacağız.Bir arkadaşımıza Halep sabunu,Bir arkadaşımızada el yapımı mükemmel bir hamam kesesi.

KATILIM KOŞULLARI

http://www.levanten.com.tr Sitesini ziyaret etmek,beğendiğiniz bir ürüne yorum bırakmak,ayrıca hangi ürüne yorum yaptığınızı buraya bırakacağınız yoruma eklemek,bloğumu izlemek,varsa bloğunuzda veya facebook hesabınızda kampanyamızın duyurusunu yapmak.

Kampanyamız 13 Nisan'da sona erecektir.Bol Şanslar.
Blogun linki: http://enguzeliburada.blogspot.com/2010/03/levantenden-hediyeleriniz-var.html
Paylaş

0 yorum:

Yorum Gönder