21 Ekim 2013 Pazartesi

Maybelline Jel Eyeliner (Blue)


Uzun zamandır yazmak istediğim  ama nedense bir türlü yazamadığım bir üründü Maybelline jel eyeliner.. Sanırım 4-5 kez kullandım ve iyice test ettim..

Bugünde diş randevum vardı çok zorlu bir etaptan geçtim,sabahın 9 unda sürdüğüm eyeliner  akşam 10:30 hala gayet canlı bir şekilde duruyor..Tabi bu süreç içerisinde gözlerimede hiç dokunmadım desem yeridir.
Kalıcılığı bana fazlasıyla yetti,rengi muhteşem zaten laciverti çok severim içindeki pırıltılarda asla kocaman simler değil çok hoş yansıyan ışıltılar...Ürünün içinden fırçada çıkıyor ama ben fırçayı çok sevemedim birde eyeliner sürüp dikkatsizce bıraktığınız fırça aşırı sert bir hale geliyor  bir kaç kez bu hatayı yapıp canımı acıttım.Fırçayı kullandıktan sonra suyla mı yıkamak gerekiyor yoksa makyaj temizleme losyonlarından mı kullanmak gerekiyor onu henüz keşfedemedim..Genel anlamda güzel bir ürün mağazalara gidip 4 renginide deneyip beğendiğinizi alabilirsiniz..


S&S

Paylaş

2 yorum:

Unknown dedi ki...

ben de morlu-siyahlı olanı aldım ve acayip memnun kaldım!

adriana1983 dedi ki...

Sanırım içinde pembe ışıltılar olan siyah ?
Ablamda ondan kullanıyor oda memnun kuzenimde siyahını kullanıyor ve oda memnun bu ürün hakkında henüz olumsuz bir yoruma ulaşmadım :)Keşke güzel bir gri ve füme rengide yapsalar, birde menekşe rengi...

S&S

Yorum Gönder