5 Ağustos 2011 Cuma

Twilight Alacakaranlık

Evet yeni bitirdiğim alacakaranlık ile buradayım ben nedense bir kitap yada bir film çok moda olup herkesin dilinde dolaştığı zaman o kitap yada filmden soğurum bu yüzdende bu kitabı daha yeni okudum buradaki kitap cafeden(Taşova) aldım ve bir solukta bitirdim aslında 10 gün içinde geri götürmem lazımdı ama iki gün sonra götürüp yeniay'ı aldım onuda bitirdim ama önce filmini seyredip öyle yorum yapacağım alacakaranlığı bitirip hemen filminide seyrettim ama sanki kitabı daha güzel geldi bana bu Harry Potter'ın bütün filmleri içinde geçerli benim fikrimce kitaba gelecek olursak hala benim gibi okumayanlarınız varsa
Hemen okuyun :)
Gerçekten çok sürükleyici bir konusu var insanın vampir olası geliyor ama Cullenlar gibi  vampir;) bazı bölümlerde çok heyecanlandım ve daha önce her yerde karşıma çıkan Edward mı Jacop mu sorusu vardı okuyunca kararsız kaldım ama bir tarafım daha çok Edward diyor.
Ve sizce Filmi daha güzel  Kitap mı?
Paylaş

1 yorum:

hera dedi ki...

Ben de seninle aynıyım bu konuda. birşeyler popüler oldu mu nefret ediyorum nedense. İlk filmi yakın bir zamanda izledim, sonra hemen diğerlerini. Şimdi kitaplara başladım. Şafak Vakti için 18 kasımı iple çekiyorum.

Yorum Gönder