4 Ağustos 2011 Perşembe

Çeyiz Alışverişi- Silikon Mutfak Gereçleri Ve Ekstraları..


En başta görmüş olduğunuz fuşya süzgeçi ilk esse de görüp çok beğenmeme rağmen sadece kırmızısı olduğu için almamıştım,çünkü mutfak gereçlerimi resimde görüldüğü tonlarda tamamlıyorum aslında herşey mor olacaktı ama bazı şeyleri bulmak imkansız olunca renk kartelamı biraz daha genişletmek zorunda kaldım,fuşya ve turkazıda kabullendim.En baştaki süzgeçin en büyük avantajı katlanabilir olup yer kaplamaması , onun yanındaki turkuaz renkli objede silikon yağ sıçratmaz oluyor,
nedense metal olanlarda çok ince  görünen tel doku kullanım zorluğu yaşatacağı hissini verdiği için silikon tercih ettim, onun hemen altındakide silikon maşa ,teflonlarda kullanmayı planlıyorum, mor silikon spatula, mor silikon yumurta sürme fırçası ve katlanabilir ölçü kapları, silikon ürünlerimin bir çoğu Esse mağazasından alındı.
Geri kalanlarda mor olan jülyen ve normal soyacak,
kızartma için süzgeç ve mutfakta en çok yardımcım olan  soyacak , nedense mor olanla pek rahat edemeyeceğimi düşünüp 2. kez alma gereği duydum ,diğeride ismini bilmesemde hamur kesmek için bir aparat,bunların mağazalarını bilmiyorum malesef gördükçe tek tek her yerden topladım desem yeridir. Mor ölçü kaplarını katlanabilir detayını özellikle çektim bence yerden kazanmak adına iyi bir buluş , başka alışverişlerde görüşmek üzere.. :)

S&S
Paylaş

2 yorum:

mutfaktakimvar dedi ki...

merhaba;
bende çeyizimi mor ve tonlarında tamamlıyorum.Acaba süzgeçlerinizi nerden aldığınızı öğrenebilir miyim
Şimdiden teşekkürler

adriana1983 dedi ki...

Yorumu ne yazık ki Şidi gördüğüm için geç cevap verdim ama birazda iyi olmuş süzgeçi esse den aldım ama ilk kullanımda kesinlikle kullanım hatası olmadığı halde bıçakla kesilmiş gibi yırtıldı ve esse sorumluluk kabul etmedi , Tavsiye etmiyorum hiç kullanışlı bir ürün değil markası farklı bile olsa almayın..

S&S

Yorum Gönder