3 Nisan 2015 Cuma

İz Bırakmak Güzel Ama Kol Altında Değil!

Yeni bir güne hazırlanırken hem aynada kendimi güzel görmek hem de kendimi ferah hissetmek bana daha çok güven ve mutluluk veriyor. Bu yüzden de bakım ve güzellik ürünlerimi kullanmayı ihmal etmiyorum. Özellikle hareketli bir güne adım atacağımı biliyorsam, en ferah başlangıcı yapmak için beni anında tazeleyen ürünlerden yana tercihimi kullanmam gerekiyor. Bu bahar aylarında nasıl bir havayla karşılaşacağım da belli olmuyor. Hava durumunu kontrol ederek evden çıkıyorum ama gün ortasında güneşli bir yazı aratmayan sıcaklıkla karşılaşabiliyorum.  Bu yüzden haliyle, kullandığım bakım ürünleri de beni yarı yolda bırakabiliyor. Yarı yolda bırakmayanlarla devam etmek  hem beni o anda canlandırıyor hem de uzun süreli kendimi güvende hissetmemi sağlıyor.
Deodorant konusunda kozmetik dünyasında epeyce çeşit var. Hemen hemen hepsi de anında ferahlatma iddiasında. İyi güzel ama benim sadece aradığım anında canlılık değil, baştan beni sarıp sarmalayan ferahlığın gün içerisinde de benimle birlikte olduğuna inanmalıyım ve bununla beraber bir de iz yapmamalı! İz bırakmayan deodorant!? Geceleri ne giyeceğim diye planlarken sabah bir deodorantın beyaz bluzuma imza atmasını istemiyorum. Geride kalıntı bırakacaksa,hiç deodorant kullanmam daha iyi. Akşam dışarı çıktığımda giydiğim siyah elbisemin üzerinde beyaz beyaz işaretlerle mimlenmek beni mütemadiyen rahatsız eder. Güzellik ürünleri benim için sadece keyif ve canlılık vermesi ile değil aynı zamanda işlevselliğini ne kadar gösterdiği ile de sınıflandırılır.
İşte bu devrede Rexona Black +White Deodorant devreye giriyor. Ofis ortamında rahatlatması ve “acaba iz yaptı mı?” derdini yaşatmaması bile bence  şansı hak ettirecek cinsten. Terlemek bedenimiz için pek doğal ama ter kokusu kabul edelim rahatsız edici. Bunu önlemek doğallığımızı bozmaz. Kokulu baharatları ve keskin koku veren yiyecekleri  tüketmek bile kötü kokmaya neden. Ee sırf güzel kokmak için baharatlardan ve sevdiğimiz yiyeceklerden mahrum mu kalalım? Hayır, iyi bir antiperspirant kullanmak ve gün boyu bol su tüketmek kötü kokuyla baş etmeye yeterli. Kendimizi mutlu hissettiren ne ise ondan vazgeçmemeliyiz. Rexona Black +White Deodorant uzun süreli koruma ve anında canlandırma etkisi sunuyor, kötü kokuların sevimsiz havasında boğulan vücudunuza ufak bir iyilik yapın,  kurtarıcısını onunla buluşturun. Gün içerisinde vefalı bir dost olduğunu göreceksiniz! İz bırakmak güzel ama kol altında mümkünse olmasın diyenlere ferahlatıcı bir yol arkadaşı olacak.
Bu içerik http://miskinkek.blogspot.com.tr/ tarafından hazırlanmıştır.
Bir boomads advertorial içeriğidir.
Paylaş