11 Temmuz 2014 Cuma

ATELIER REBUL ÇOK YAKINDA BAĞDAT CADDESİ SUADİYE’DE 7. MAĞAZASINI AÇIYOR.


119 YILLIK ECZANELİK DENEYİMİNDEN DOĞAN BİR MARKA OLAN ATELIER REBUL
İLK KEZ AVM DIŞINDA BİR MAĞAZASIYLA
İSTANBULLULARLA BİR KEZ DAHA BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR.


Yöntempr Marketing Communications&Pr
Şair Nedim Caddesi. Sıraevler E2 Residence No:6
Akaretler; Beşiktaşwww.facebook.com/yontempr
Paylaş

DÜNYACA ÜNLÜ GÜZELLİK MARKASI VEET, ADRIANA LIMA’NIN MUHTEŞEM ELBİSESİNİ HEDİYE EDİYOR.

Veet güzellik markasının yeni serisi ‘’Veet Naturals’’ için
bir araya gelen dünyaca ünlü iki isim Veet ve Adriana Lima’dan yepyeni bir kampanya!


3 Temmuz-16 Temmuz 2014 arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya
Sanal Market’ten Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile
VEET (ağda bantları, tüy dökücü krem, tüy dökücü sprey) kişisel bakım ürünlerinden birlikte veya
ayrı ayrı satın alan müşterilere Adriana Lima'nın Veet reklamında giydiği
siyah elbise için çekilişe katılma hakkı verilecek.


Yöntempr Marketing Communications&Pr
Şair Nedim Caddesi. Sıraevler E2 Residence No:4
Akaretler; Beşiktaş

Paylaş

Matrix Biolage Şampuan Ve Saç Kremi

Herkese selamlar ve hayırlı ramazanlar uzun bir aradan sonra yazmam gereken yazıları artık ertelememem gerektiğine karar verdim yaklaşık 2 ay kadar önce kapımı çalan bu sürpriz kutu tabi ki yine Yöntem pr güzelliği bu sürpriz kutulara bayılıyorum teşekkürler Yöntem Pr :)


saçlarıma çok titizlenen bir insanım ve bu ürünlerin içinde paraben olmaması baştan beni fethetti zaten bana gelen ürünler  smoothproof serisinden ve kokusu süper kullandım bitirdim bu sene kuaförlük kursunu bitirmiş biri olarak gönül rahatlığıyla tavsiye ederim 
ürünleri incelemek isterseniz tıklayın 

Paylaş

4 Temmuz 2014 Cuma

Pürüzsüz Cildin Sırrı :)

Merhaba! Her blogger belli konularda izleyicilerinden bolca soru alır. :) Bana en çok sorulan soruların başında bir cildim için kullandığım fondöten markası, bir de saç rengim geliyor. Özellikle instagram'da periyodik olarak bu ikisini cevaplıyorum. Cilt makyajım için fondöten kullanmayı bırakalı çok oldu. Uzun süredir özel günlerde bile BB krem kullanıyorum. BB krem olarak ise bana hediye geldiği için deneme fırsatı bulup bir daha da vazgeçemediğim "Garnier Saf & Temiz"i kullanıyorum. Daha önce de defalarda söylemiştim, sıkı takip edenler zaten biliyor. Hatta iki rengine de sahibim. Kışın tenim daha açıkken light olanı, yazın bronzlaşınca ise medium olanı kullanıyorum. Hatta bazen kışın kafam esince ikisini karıştırıp kullanıyorum.. Renkleri nasıl derseniz aşağıdaki fotoğrafta elimde gösterdim.
Peki neden fondöten değil de bu BB krem, neyi bu kadar güzel derseniz kişisel deneyimimi şöyle açıklayabilirim: Cildimde ağırlık yapmıyor, gözeneklerimi tıkadığını hissetmiyorum, güneş koruması içeriyor, cildi nemlendiriyor, hafif formülünün yanı sıra ciddi bir kapatıcılık sağlıyor ve en önemlisi sivilceleri azdırmıyor :)) "Sende sivilce yok ki!" dediğinizi duyar gibiyim ama bu sıralar sebebini çözemediğim şekilde cildimde kızarıklıklar, minik sivilceler oluşuyor. Bu yüzden doktora bile gittim ve tahmin edersiniz ki böyle bir dönemde kullandığım ürün konusunda çok daha hassas olmam gerekiyor. Hem toplum içindeyken cildimde pürüzsüz bir görünüm elde etmek hem de sivilcelerimi yağlandıracak diye vicdan azabı duymayacağım mis gibi ferah kokan bir ürün! :)
Kişisel fikrimden sonra işin teknik kısmına gelecek olursak; ben de bu postu hazırlarken bu kremin detaylarını öğrendim. Sivilcelerimi sakinleştirmesinin sebebi meğer içerdiği salisilik asitmiş! :)
Asit deyince gözünüz korkmasın. Cilt doktorlarının sivilce tedavisi için verdiği bütün kremler salisilik asit içerir zaten. Bu kremin içinde de düşük dozda bulunuyor, yani aynı zamanda cilt için bir tedavi de sağlamış oluyor. 15 SPF güneş koruyucu etkisinin yanında kullanıcı anketleri ürünün cilt gözeneklerini sıkılaştırdığını ve mat bir görünüm sağlayıp, kalıcı olarak cildin renk tonunu eşitlediğini de söylüyor. Özellikle yağlı ciltler için tavsiye edilen bir ürünmüş.
Son olarak size bir örnek de göstermek istiyorum. Geçtiğimiz hafta sonu gittiğim Zuhal'in nişanında kendi makyajımı kendim yaptım her zamanki gibi. En altta göreceğiniz fotoğrafta cildimde Garnier Saf & Temiz BB krem var. Üzerine de elmacık kemiklerine biraz pembe allık ve aydınlatıcı uyguladım. Fotoğrafa baktığınızda cildin porselen gibi durduğunu görüp kat kat fondöten vardır kesin diye düşüneceksiniz. Ancak gerçekten ince bir tabaka Garnier BB kremden başka hiçbir şey yok :) Hepsini geçtim, uygun fiyatıyla mutlaka denenmesi gereken bir ürün.. Biliyorum çok konuştum ama daha da fazlasını hak ediyor :) Deneyenler, kullananlar, kullanmayı düşünenler, soru sormak isteyenler yorum bıraksın! :) Sevgiler...
İçerik: lunaparkqueen.blogspot.com.tr
Bir boomads advertorial içeriğidir.
Paylaş