30 Ekim 2013 Çarşamba

Pastane Açması Tarifi

Pastacılık kursundan nefis pastane açması tarifi ölçülere birebir uyarak yaparsanız lezziz bir açma olacağına emin olabilirsiniz
1 kg un
100 gr alba
100 gr şeker
30 gr tuz
70 gr yaşmaya
550 gr su

bezeler için
100 gr alba

hamur hazırlanır 20 dk mayalandırılır 90 gr bezelere ayrılır alba ile açılır (herbirine 10 gr konur)
şekil verilir yumurta srülür tepside mayalandırılır 180 dercede pişirilir
Paylaş

28 Ekim 2013 Pazartesi

Watsons'tan Kişisel Bakımda Büyük İndirim

Watsons'ta indirimler bitmiyor. 28 Ekim - 3 Kasım tarihleri arasında kişisel bakımda büyük indirim Watsons mağazalarında sizleri bekliyor.






Paylaş

25 Ekim 2013 Cuma

'Kırılma Noktası' İstanbul Moda Haftası'ndaydı…


İstanbul bu sene ikinci kez en heyecanlı etkinliklerden birine ev sahipliği yaptı. 7 - 11 Ekim arası Kuruçeşme’de gerçekleşen İstanbul Fashion Week birbirinden farklı defilerle moda severleri bir araya getirdi. Genç tasarımcı Ayhan Yetgin herkesten önce deneme fırsatı bulduğu Samsung Galaxy Note 3’ü ile Fashion Week’te yerini aldı. Ayhan Yetgin’in Note 3 deneyimini paylaştığı yazıyı okuyarak Galaxy Note 3 benim olmalı diyebilirsiniz:


Moda haftası tasarımcıların her şeyi ortaya koyup, sınırlarını sonuna kadar zorladıkları bir hafta. Bu sene ikinci kez kendi tasarımlarım podyumdaydı… Moda ile dolu günler aynı zamanda heyecanlıydı da. Zaman zaman yoğunluktan paniğe kapıldığım anlar da oldu.  İşte öyle anlarda insan hiçbir şeyi kaçırmayan bir yardımcıya ihtiyaç duyuyor. Neyse ki bu sene moda haftasında yalnız değildim…


Note 3, güçlü işlemcisi ve çoklu görev seçenekleriyle defilemin olduğu gün benim hızıma yetişebildi. Etrafımda olup biten her şeyi takip etmemi daha da iyisi kontrol altında tutmamı sağladı.



Not defteri bir tasarımcının olmazsa olmazıdır. Backstage yoğunluğunda bile aklıma gelen fikirleri hızlı ve kolayca not alabilmek büyük avantajdı. Defile notları, yeni projeler, tasarım için yeni materyalleri unutmadan S Note’a yazdım. S Pen’in performansından memnun kaldım. Şimdi yeni koleksiyon için çalışma zamanı…
  

             
Mailler, mesajlar, bildirim ve aramalar yoğunluk dinlemeden gelmeye devam etti tabii. Ben mankenlerin kıyafet hazırlıkları ve ayakkabılar arasında kaybolmuşken Samsung Galaxy Gear kolumdaydı, Note 3 ise çantamda. Gear ile; gelen mesajları okudum, aramalara cevap verdim, hatta fotoğraf bile çektim.




Mankenlerimi herkesten önce yine ben fotoğrafladım. Note 3’ün geniş ekranı ve 13 megapiksel kamerasını bir deneyen bir daha vazgeçemez. Video çekerken görüntüyü yavaşlatıp hızlandırmak bile benim elimde. Keyifli foto-video deneyimi buna denir.
    
Zaman geldi. “Kırılma Noktası” adını verdiğim koleksiyonumla defilede yerimi aldım.  Koleksiyonumu hazırlarken lisede kullandığımız deney tüplerinin formu bana ilham vermişti. Keskin çizgiler, elbiselerimin detaylarında gizliydi.

Defile sonrası hem diğer defile videolarına göz attım, hem de çizimlerime devam ettim. Defilem ve moda haftası geride kaldı ama Note 3’ümde sakladıklarım hep benimle olacak.


Galaxy Note 3 ile ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayın.

Bir bumads advertorial içeriğidir.
Paylaş

21 Ekim 2013 Pazartesi

Maybelline Jel Eyeliner (Blue)


Uzun zamandır yazmak istediğim  ama nedense bir türlü yazamadığım bir üründü Maybelline jel eyeliner.. Sanırım 4-5 kez kullandım ve iyice test ettim..

Bugünde diş randevum vardı çok zorlu bir etaptan geçtim,sabahın 9 unda sürdüğüm eyeliner  akşam 10:30 hala gayet canlı bir şekilde duruyor..Tabi bu süreç içerisinde gözlerimede hiç dokunmadım desem yeridir.
Kalıcılığı bana fazlasıyla yetti,rengi muhteşem zaten laciverti çok severim içindeki pırıltılarda asla kocaman simler değil çok hoş yansıyan ışıltılar...Ürünün içinden fırçada çıkıyor ama ben fırçayı çok sevemedim birde eyeliner sürüp dikkatsizce bıraktığınız fırça aşırı sert bir hale geliyor  bir kaç kez bu hatayı yapıp canımı acıttım.Fırçayı kullandıktan sonra suyla mı yıkamak gerekiyor yoksa makyaj temizleme losyonlarından mı kullanmak gerekiyor onu henüz keşfedemedim..Genel anlamda güzel bir ürün mağazalara gidip 4 renginide deneyip beğendiğinizi alabilirsiniz..


S&S

Paylaş

15 Ekim 2013 Salı

Watsons’tan Twitter’da Hediye Bayramı





Watsons’ın Büyük Bayram Alışverişine Hazırlık Kursu kampanyası, sosyal medyada tüm hızıyla devam ediyor.


15-20 Ekim tarihleri arasında Watsons mağazalarına gelenler ‘’Watsons Büyük Bayram Alışverişine Hazırlık Kursu’’ videosundan tanıdıkları alışveriş taktikleri eğitmeninin maketi ile karşılaşıyor. Maket ile fotoğraf çektirip #WatsonstaBayram etiketiyle Twitter’da paylaşanlardan şanslı150 kişi ise Watsons’tan 50 TL’lik indirim kuponu kazanıyor. 
Bayram’da Watsons’a uğrayın, hem eğlenin hem de 50TL indirim kuponu kazanma şansı yakalayın.
Watsons'ta her zaman daha fazlası var...

Web:                    www.watsons.com.tr
Facebook:          www.facebook.com/watsonsturkiye
Twitter:               www.twitter.com/watsonsturkiye
Youtube:             www.youtube.com/watsonsturkiye
Instagram:          www.instagram.com/watsonsturkiye
Foursquare:       www.foursquare.com/watsonsturkiye
Vine:                     @watsonsturkiye


Paylaş

7 Ekim 2013 Pazartesi

Teknoloji Harikası Yataklarda Büyük İndirim...


İyi uykunun, sağlıklı yaşamın olmazsa olmazlarından biri olduğuna inanan İşbir Yatak, herkes sağlıklı uyusun diye yaptığı Büyük İNDİRİM KAMPANYASI ile 2013 yılına damgasını vurdu...

Yaşamımızın 3’te birini uykuyarak geçiriyoruz…

Uyku, nefes almak, yemek yemek ve su içmek gibi sağlıklı bir yaşam için vazgeçilmez bir zorunluluktur. Vücudun kendisini yenilediği dönemdir. Bu yenilenmeye izin vermezseniz bedeniniz ruhunuzdan önce yaşlanır. İyi yaşamanın, huzurlu ve sağlıklı olmanın yolu, her şeyden önce iyi bir uykudan geçer. İyi bir uyku içinse doğru yatağı seçimi çok önemlidir. Doğru bir yatak, vücudun doğal omurga eğrisini korumasına yardımcı olurken, yanlış seçilmiş bir yatakta uyumak, kaslar, sinirler ve damarlar üzerinde baskı yaparak bel ve sırt ağrılarının oluşmasına neden olabilir. Yaşamımızın 3’te birini geçirdiğimiz uyku ortamı aslında en fazla yatırım yapmamız gereken alanlarından biridir.


İşbir Yatak, uyku sağlığının sağlıklı yaşamın vazgeçilmezlerinden olduğu inancıyla, yatak ve uyku konforuna dair kaliteli, sağlıklı ve teknolojik ürünler üretiyor. İlk olarak NASA tarafından geliştirilen viskoelastik malzemeyle, 5 yılı aşkın ar-ge faaliyetlerinin ardından, yatak sektöründe devrim niteliğindeki “VİSKOELASTİK AKILLI YATAK VISCOSTAR”ı üreten İşbir Yatak uyku sektörüne kazandırdığı diğer teknolojilerle de, Türkiye’de yatak sektöründe kalite ve sağlık bilincinin hızla ilerlemesinde önemli role sahip.

Güne dinlemiş, dinç, keyifli ve mutlu hissederek başlamak için kaliteli uykuyu seçin...




Son yıllarda uyku konforuyla ilgili artan sağlık bilinciyle birlikte tüketici eğilimlerinin değişim gösterdiği gözlemleniyor. Günümüzde artık tüketici yatmak için herhangi bir yatak seçmek yerine, özellikleriyle kişisel ihtiyaçlarına en doğru çözüm olacak bir ürün seçmeyi tercih ediyor. Tüketiciler, yatağın bir sağlık ürünü olduğu farkındalığı ile, tercihini, ucuz ve sağlıksız ürünlerden, özellikli ürünlere kaydırmaya başlamış durumda.

Sağlıklı bir uyku için gereken tüm teknolojiler İşbir Yatak’ta…


İşbir Yatak, misyon olarak benimsediği, “dünyada gelişen teknolojiyi sektöre adapte etme” ilkesi doğrultusunda, ürettiği üstün teknoloji yataklar ile sağlığına ve konforuna önem verenlerin birinci tercihi. Kullandığı “açık hücreli visko teknolojisi”, sadece İşbir Yatak için Türk mühendisleri tarafından üretilen patentli “polimer yay teknolojisi”, tüm yataklarda kullanılan ve ultra hijyen sağlayan lisanslı “Quallofil® Allerban®” dolgu teknolojisi, yatakların lavanta kokmasını ya da A,C ve E vitamini deposu olmasını sağlayan özel “nanoteknoloji” ile üretilmiş yatak kumaşları, anti-stres etkiye sahip yatak, at saçı yatak, hindistan cevizi özlü yatak, masaj yapan yatak, sporcular için özel nem tutmayan, dolayısıyla uykuda terleme sorunu önlemeye yardımcı olan yatak, yatak kliması gibi yeniliklerle, her anlamda ve her zaman pazarda yatak modasının öncüsü konumunda.

Teknolojik yatak denince akla ilk olarak İşbir Yatak geliyor....




İşbir Yatak, gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında konusunda uzman kurum ve kuruluşlarla işbirliği halinde olmaya devam ediyor ve ürünlerinde kullandığı tüm teknolojileri laboratuvarlarda test ettirip sertifikalandırıyor.

İşbir Yatak’tan “herkes sağlıklı uyusun” diye, yatak sektöründe yıla damgasını vuran büyük İNDİRİM KAMPANYASI

*VISCOSTAR Viskoelastik Akıllı Yataklarda %30 (ErgoPlas Polimer Yaylı Viskoelastik Akıllı Yatak hariç), Pocket Spring Paket Yaylı Yataklar (Elite Pocket Ergonomik Ortopedik Paket Yaylı Yatak hariç) ve Lateksit Ergonomik Yaysız Yatak grubundan CocoDream Hindistan Cevizi Lifli Organik Yatak ve Troia At Saçı Yatakta %20 indirim yapılmaktadır. Diğer tüm yataklarda (Açelya, Ekoyat ve bebek yatakları hariç) tek kişilik yataklara 1 adet, cift kişilik yataklara 2 adet Promed yastık bedelsiz olarak verilmektedir. Kampanya, 1 Eylül – 31 Ekim 2013 tarihleri arasında kampanyaya katılan İşbir Yatak Uyku Merkezleri’nden yapılan alışverişlerde geçerli olacaktır.

**Görselde, kampanya kapsamındaki  Comfort Viskoelastik Akıllı Yatak  kullanılmıştır.

***Görselde belirtilen fiyat Comfort Viskoelastik Akıllı Yatak için tavsiye edilen KDV dahil peşin fiyattır. Bu tutara baza ve başlık dahil değildir. (Görseldeki baza seti: Neruda Set – Döşeme: efes – Renk: antrasit düz )

Unutmayalım... Hayatta bize sunulmuş en güzel hediye, yeni bir güne uyanmaktır...

İşbir Yatak


Online sipariş verebileceğiniz web sitemiz: www.isbiryatak.com

Bizi takip edin, kampanyalardan ve yeni ürünlerden ilk siz haberdar olun.
www.facebook.com/isbiryatak
www.twitter.com/isbiryatak


Bir bumads advertorial içeriğidir.
Paylaş

6 Ekim 2013 Pazar

Watsons’tan Bayram Alışverişine Hazırlık Kursu


Sürpriz kampanyaları ve ürün çeşitliliğiyle bayram alışverişlerinin gözdesi Watsons, ‘’Büyük Bayram Alışverişine Hazırlık Kursu’’ ile müşterilerini büyük bayram alışverişine hazırlıyor.
Bayram alışverişinde hız kesmek istemeyen kadınlar, Watsons’ın hazırladığı eğlenceli viral video ile Watsons’ta etkin alışverişin taktiklerini öğreniyor.  
Hangi ürünü alacağına karar veremeyen, sevdiği ürünü başkasına kaptırmak istemeyen ve alışveriş dönüşü elindeki poşetlerle kapıyı açmakta zorlananlara özel taktiklerin esprili bir şekilde sunulduğu bir kursu konu alan bu viral video, Watsons’ın Youtube ve Facebook sayfalarında yayında.
Watsons'ta her zaman daha fazlası var...

Web:                    www.watsons.com.tr
Facebook:          www.facebook.com/watsonsturkiye
Twitter:               www.twitter.com/watsonsturkiye
Youtube:             www.youtube.com/watsonsturkiye
Instagram:          www.instagram.com/watsonsturkiye
Foursquare:       www.foursquare.com/watsonsturkiye
Vine:                     @watsonsturkiye
Paylaş

4 Ekim 2013 Cuma

2013 Kış Tesettür Kombini-Nikaha Giderken..

Tesettür Kombini-Nikaha Giderken..

Rüzgarların sert ve soğuk esmeye başlaması tabiki düğün yada nikah sezonunun tamamen kapanmasına yol açmıyor, mesela benim resmi nikahımda buz gibi bir günde kıyılmıştı..Kışın startını verdiği şu tarihlerde nikaha giderken tercih edilebilecek bir trsettür kombini...

Balmain dress
$6,175 - balmain.com


Armani Collezioni wide pants
$325 - veryeickhoff.com


Rupert Sanderson black heel boots
rupertsanderson.com


Christian Louboutin clutch
christianlouboutin.com


Kenneth jay lane ring
$120 - bloomingdales.com


Tory Burch scarve
toryburch.com


Heart perfume
macys.com

Paylaş